Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6. november

Kenny Dalglish er interessert i Real Madrid-spissen Gonzalo Higuain.
Sportsvibe.co.uk

Jose Mourinho ønsker å hente Glen Johnson til Real Madrid. Mourinho har hatt et møte med Real Madrid-president Florentino Perez, der han skal ha bedt Perez starte samtaler med Liverpool om en overgang for høyreback Johnson.
People

Lørdag 5. november

Paris St Germain står klare til å legge inn et bud på £20M for Lucas Leiva.
Footylatest.com

Fredag 4. november

Liverpool er interessert i å hente Raul Albiol fra Real Madrid i januar. Arsenal viser også interesse for forsvarsspilleren.
Cleansheetsallround.co.uk

Liverpool skal være ute etter å sikre seg den 15 år gamle AIK-spilleren William Sheriff. Inter og AC Milan snuser også på midtbanespilleren, men gutten som er født i Sierra Leone skal ha Liverpool som sin favorittdestinasjon om han velger å forlate den svenske klubben.
Insidefutbol.com

Torsdag 3. november

Liverpool vurderer å hente Mohammed Abdellaoue fra Hannover, men vil få hard kamp fra Bayern München om nordmannens signatur.
Footylatest.com

Liverpool håper de får klarsignal til å låne Carlos Tevez fra Manchester City. Det antydes at Tevez sin agent, Kia Joorabchian, allerede har holdt uformelle samtaler med representanter for Liverpool FC.
Caughtoffside.com

Onsdag 2. november

Damien Comolli vil forsøke å lokke Tottenhams midtbanespiller Tom Huddlestone til Anfield. Det var Comolli som hentet Huddlestone fra Derby til Tottenham i 2005, og nå vil han altså gjøre et fremstøt for å få 24-åringen til å bli Liverpool-spiller. Huddlestone er forøvrig ute til desember, etter en operasjon i høyre ankel.
Mirror

Tirsdag 1. november

Liverpool har speidere som følger Fiorentina-back Juan Manuel Vargas. Kilder i Firenze hevder at Liverpool hadde folk på plass for å følge forsvarsspilleren fra Peru da Fiorentina spilte mot Genoa på søndag. Vargas fikk kun 20 minutter som innbytter i kampen.
Tribalfootball.com

Liverpool er interessert i Inter-forsvarer Cristian Chivu. Damien Comolli vurderer å hente rumeneren til Anfield på Bosman-overgang til sommeren.
Tribalfoootball.com

Joe Cole ser ut til å være på vei inn i landslagsvarmen igjen, etter godt spill på utlån hos franske Lille. Fabio Capello vurderer å ta midtbanespilleren med i sin landslagstropp til privatlandskampen mot Spania, og har hatt speidere som har fulgt ham de siste kampene.
People

Huddersfield ønsker å låne Toni Silva fra Liverpool. Kenny Dalglish vurderer situasjonen, men alt avhenger av hvor mye spilletid Yorkshire-klubben kan tilby den unge vingen.
People

Mandag 31. oktober

Bolton ønsker å låne Jon Flanagan og Raheem Sterling i januar.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer noe overraskende et bud på Tottenhams offensive midtbanespiller Giovani Dos Santos. Mexicaneren har ikke vært noen suksess på White Hart Lane etter overgangen fra Barcelona i 2008, og har vært lånt ut til klubber som Ipswich, Galatasaray og nå Racing Santander. 22-åringen skal ha en prislapp på £9.7M.
Caughtoffside.com

Eden Hazard uttaler at han kommer til å forlate Lille etter denne sesongen. Situasjonen følges med argusøyne hos Liverpool, Arsenal, Chelsea, de to Manchester-lagene, Inter, Barcelona og Real Madrid.
Daily Mail

Liverpool skal være nær å legge inn et offisielt bud på Bundesliga-spissen Robert Lewandowski. Kenny Dalglish skal ha identifisert den 23 år gamle polakken som har tilhold i Borussia Dortmund som mannen han ønsker å styrke angrepsrekka med. Det antydes en overgangssum på £8M.
Footylatest.com