Uke 45

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. november

Liverpool blir linket til Inters Philippe Coutinho etter at italienerne er beredt til å vurdere midtbanespillerens fremtid.
Givemefootball.com

Liverpool sies å være i samtaler med Internacional før de eventuelt byr på spissen Leandro Damiao. Damien Comolli har sendt speidere til Porto Alegre for å følge utviklingen til spilleren. Anfield-klubben står klar til å by £18M.
Caughtoffside.com

Lørdag 12. november

Liverpool nærmer seg signaturen til den sveitsiske spissen Nicholas Hunziker fra FC Basel. Frank McParland så 15-åringen i aksjon i forrige uke.
Daily Mirror

Fredag 11. november

Wigan-spiss Hugo Rodallega skal være en spiss som Liverpool-ledelsen gjerne ser havner på Anfield. Arsenal, Everton og Juventus vil gjerne også ha 26-åringen når hans kontrakt med Wigan løper ut til sommeren.
Daily Mail

Middlesbrough-forsvarer Rhys Williams har havnet i Liverpools søkelys. 23-åringen ser ikke ut til å komme til enighet med Riverside-klubben om en ny kontrakt. Bolton følger også med på australierens situasjon i nordøst.
Daily Mail

Liverpool sies å være interessert i Barcelonas midtbanespiller Seydou Keita. 31-åringen har tre år igjen av sin kontrakt på Camp Nou.
- Liverpool er en flott klubb. Det er fantastisk å høre at de er interessert i meg, men dere vet hva jeg føler for Barcelona. Men vi er i fotball, og ingenting er absolutt. La oss vente til sesongslutt. Jeg ønsker å spille flere kamper enn forrige sesong, spille regelmessig på et vinnende lag er veldig bra for spilleren, men Premier League er veldig attraktivt og spennende for enhver spiller. Min kontrakt varer til 2014. Vi får se på slutten av sesongen, sier Keita.
Skysports.com

Torsdag 10. november

Sochaux sin midtbanespiller Ryan Boudebouz hevder at Liverpool har vært i kontakt med hans klubb om en mulig overgang til Premier League-klubben. Damien Comolli skal ha sett Boudebouz i aksjon i sist helgs kamp mot Lyon, for deretter å ha snakket med Sochaux-presidenten som 21-åringen.
Cleansheetsallround.co.uk

Onsdag 9. november

Liverpool sies å være interessert i Fulham-spilleren Moussa Dembele.
Footylatest.com

Speidere fra Chelsea, Liverpool, Sunderland, Manchester United, Fulham og Everton har nylig vært til stede for å se Rayo Vallecanos kamper. Årsaken skal være interesse for trion Michu, Lass og Jordi Figueras. Den spanske midtbanespilleren Michu (25) og forsvarsspilleren Figueras (24) har vært betydningsfulle i Rayos klatring til 8. plass i La Liga denne sesongen. En overgang til Real Madrid falt gjennnom for Lass i sommer, men det har ikke påvirket formen til spissen fra Guinea.
AS

Tirsdag 8. november

Liverpool har tatt kontakt med Barcelona angående en overgang i januar for midtbanespilleren Seydou Keita. 31-åringen, med landskamper for Mali, har bare startet fem av elleve La Liga-lamper for katalanerne denne sesongen. De røde vil få sterk konkurranse fra den kjøpevillige, nyrike russiske klubben Anzhi.
El Mundo Deportivo

Liverpool og Chelsea viser interesse for David Villa. Spissen ønsker seg bort fra Barcelona, og radiostasjonen Cadena Ser hevder at både Liverpool og Chelsea har tatt kontakt med Barcelona vedrørende spilleren.
Sportsvibe.co.uk

Inter Milan vurderer å legge inn et bud på Daniel Agger i januar. Serie A-klubben vil forsøke å friste Liverpool med et bud på £15M så snart transfervinduet åpner.
International Business Times

Bayern München skal være interessert i Lucas Leiva. Brasilianeren er ett av transfermålene som trener Jupp Heynckes har blinket seg ut med tanke på januarvindet og neste sommer.
Insidefutbol.com

Mandag 7. november

Liverpool planlegger å by £20M for midtstopper Bruno Alves. Også Juventus er interessert i den portugisiske landslagsstopperen.
Caughtoffside.com