Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 4. desember

Liverpool vurderer å signere Nigel de Jong i januar. Kenny Dalglish har behov for å hente inn en defensiv midtbanespiller etter at Lucas Leiva er ute for resten av sesongen. 27-åringen er interessert i regelmessig førstelagsspill før EM for å beholde plassen på det nederlandske landslaget. Manchester City-spilleren er verdsatt til £15M.
Caughtoffside.com

Lørdag 3. desember

Det rapporteres at Liverpool vurderer å hente Nicolas Anelka i januar. Franskmannen har lagt inn en transfersøknad som manager Andre Villas-Boas har akseptert. Liverpools fotballdirektør Damien Comolli er ivrig etter å overtale 32-åringen til å komme til Merseyside. Spissen kan være tilgjengelig for så lite som £4M.
Caughtoffside.com

Liverpool ønsker å hente Barcelonas David Villa, men den spanske landslagsspissen insisterer på at han trives å spille for Pep Guardiola- Det spørs derfor om ikke Liverpool må se etter andre alternativer om de ønsker å forsterke spissplassen.
El Mundo Deportivo

Liverpool skal være interessert i Celtics back Adam Matthews. Everton viser allerede interesse, og det spekuleres om de blå vil komme med et bud på £1,5M. Noen kilder opplyser at Liverpool er villig til å betale det dobbelte for den 19-årige waliseren.
Caughtoffside.com

Fredag 2. desember

Liverpool leder jakten på Crystal Palace-spissen Wilfried Zaha. De røde hadde speidere til stede på Old Trafford for å se 19-åringen i aksjon på onsdag. Anfield-klubben er beredt til å by £5M i januar, og med ytterligere £3M etter diverse kriterier. Også Tottenham, West Bromwich, Fulham og Stoke er interessert i spillerens underskrift.
Daily Mail

Torsdag 1. desember

Liverpool kommer trolig til å studere midtbanespilleren Leroy Fer i FC Twente nærmere etter at Lucas Leiva nå er ute med en kneskade. Et bud på £10 vil sannsynligvis være nok til å få tilslaget på 21-åringen.
Metro.co.uk

Chelsea og Liverpool har blitt bedt om å hoste opp £14M dersom de skal sikre seg Lucas Ocampos. Den 17-årige River Plate-spissen kalles den "nye Ronaldo".
Daily Mail

Onsdag 30. november

Den amerikanske spilleren Juan Agudelo twitret i kveld at han i morgen skulle sette seg på flyet for å trene med en Premier League-klubb. Samtidig ble det hevdet av SoccerBylves at Pelosi snart ville få selskap av en landsmann på trening. Dermed er det mest trolig at det Liverpool 19-åringen skal trene med. New York Redbulls-spissen har allerede spilt 15 landskamper og scoret to mål for USA.
SoccerBylves/Twitter

22-årige Eduardo Vargas kommer antagelig til å forlate Universidad de Chile til fordel for en europeisk klubb over nyttår. AC Milan og Inter har allerede startet samtaler om en overgang, mens Arsenal og Liverpool også skal ha uttrykt interesse for den chilenske kantspilleren.
- Klubbene snakker mye sammen, men det har vært liten fremgang. Vi prater med AC Milan og Inter, som har kommet med forslag, så vel som Liverpool, Arsenal og en rekke andre klubber, sier spillerens agent Diego Cativa.
Supervasco.com

Liverpool og Newcastle forventes å være representert på Fulhams Europa League-kamp mot FC Twente. De to Premier League-klubbene er interessert i Twente-spissen Luuk de Jong.
Tribalfootball.com

Liverpool linkes til en overgang for Shakhtar Donetsks 28-årige midtbanespiller Jadson. Brasilianeren kan komme til å koste £12M.
Footybunker.com

Tirsdag 29. november

Ghaneseren Mumuni Abubakar skal ifølge spillerens agent på prøvespill i Liverpool i to uker. Abubakar ble kåret til den mest verdifulle spilleren i ghanesiske Premier League av sportsjournalistene forrige sesong. 18-åringen spiller på midtbanen og er kaptein på Edubiase United.
- Det høres for godt ut til å være sant for mange, men dette brevet er signert av Liverpools fotballdirektør Damien Comolli. Mumuni er en av de nye talentene i Glo Premier League. I kampen mot seniorlaget til Parma var han meget imponerende, uttaler agent Oliver Arthur.
Ghanasoccernet.com

Arsenal, Liverpool og Inter kommer til å kjempe om Fiorentinas midtbanespiller Juan Manuel Vargas. Det antydes fra Italia at peruaneren kan forlate Serie A-klubben i januar dersom det kommer inn et bud på mer enn £10M.
TalkSport

Royston Drenthe skal være et transfermål for Liverpool til sommeren. Real Madrid-spilleren er for tiden utlånt til Liverpools nabo Everton. Nederlenderen kan være tilgjengelig for £2,5M.
Footylatest.com

Liverpool skal være interessert i den rumenske keeperen Valentin Cojocaru. 16-åringen er en av de mest lovende unge talentene i Romania. Han er for tiden i Steaua Bucuresti, men har fått tilbud om å trene med Liverpool ettersom klubbens trenere ønsker å se nærmere på spilleren.
Tribalfootball.com