Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 18.desember

Kenny Dalglish skal være interessert i å prøve å hente Cheick Tiote hos Newcastle. Det energiske midtbaneankeret skal imidlertid også bli fulgt av Chelsea og Manchester United. 25-åringen fra Elfenbenskysten skal ha en ventet prislapp på £25M.
Sunday Mirror

Liverpool har et øye på Mesut Ozil hos Real Madrid etter at Jose Mourinho har antydet at tyskeren kan bli solgt til sommeren dersom han ikke starter å prestere bedre på Bernabeu.
The People

De helrøde skal følge situasjonen til paret Kevin Strootman og Georginio Wijnaldum hos PSV. De to 21-årige midtbanespillerne ventes å en samlpet pris på £22M.
Caughtoffside.com


Torsdag 15. desember

Liverpool og Tottenham skal lede kampen om underskriften til Schalkes nederlandske spiss Klaas Jan Huntelaar. Det antydes at Bundesligaklubben vil selge om noen legger £15m på bordet for landslagsspilleren.
Caughtoffside.com

Liverpool vil forsøke å hente Tottenhams brasilianske midtbanespiller Sandro som erstatter for Lucas Leiva. 22-åringen får lite spilletid på White Hart Lane.
Metro

Tirsdag 13. desember

Liverpool linkes til et kjøp av Wolverhampton-spissen Steven Fletcher i januar. Det antydes at den 24 år gamle skotten som har gjort seks mål på ti kamper denne sesongen vil koste rundt £5M. Fletcher har 8 landskamper for Skottland.
Sportsvibe.co.uk

Mandag 12. desember

Liverpool skal ha vunnet kampen om signaturen til Wycombe-stjerneskuddet Jordan Ibe. Tottenham og Manchester United jaktet også 16-åringen, som vil komme til Liverpool neste sommer for £500,000, etter at han har fullført dette året på skolen.

Ibe er angriper, og har spilt syv ganger for Wycombe i League One. Han debuterte i august, kun 15 år gammel, og markerte seg med denne scoringen i debuten mot Sheffield Wednesday.
talkSPORT

Midtbaneankeret hos Porto, Fernando, er linket til en overgang til Liverpool som følge av skaden til Lucas. 24-årige Fernando har imotsetning til Lucas Leiva ikke spilt på det brasilanske seniorlandslaget. Han ventes å ha en prislapp på om lag £17M.
Daily Mail

Liverpool kan være klare til å komme med et bud på £25M for Leandro Damiao i januar. 22-åringen har scoret 40 mål i år og spissen hos Internacional er en av de mest etterspurte spillerne i Sør-Amerika, og de røde kan velge brassen som mannen som kan sørge for et mer effektivt helrødt lag.
sportsvibe.co.uk

Damien Comolli skal være interessert i Robert Lewandowski, den 22-årige angriperen hos Borussia Dortmund. Den fysisk sterke spissen har scoret 14 mål for et av topplagene i Bundesliga denne sesongen.
emirates247.com