Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 31. desember

Liverpool vurderer et bud på Real Madrids midtbanespiller Sergio Canales til sommeren. Den unge midtbanespilleren er for tiden utlånt til Valencia, og skal ha blitt speidet på av Damien Comolli.
Caughtoffside.com

Chelsea har blitt enig med Bolton om overgangssum for Gary Cahill, antatt å være £7M. Klubb og spiller skal imidlertid stå langt i fra hverandre i forhold til personlige betingelser, og Liverpool skal følge situasjonen nøye med tanke på å prøve å kapre midtstopperen i 12. time.
Daily Mirror

Fredag 30. desember


Liverpool skal være klar for å by £6 millioner for den uruguayanske backen Jorge Fucile. Porto-spilleren kan spille på begge backene, og de røde skal se på han som et godt alternativ for å ha bedre dekning i forsvar. Spilleren har 34 landskamper for Uruguay.
Daily Mail

Torsdag 29. desember

Liverpool har forhørt seg om situasjonen til den 27 år gamle Aston Villa-spissen Darren Bent. Villa-manager Alex McLeish skal være villig til å selge spissen for betydelig mindre enn de £24M som Villa kjøpte ham for. Liverpool vil få konkurranse fra Fulham og QPR om spillerens signatur.
Click Liverpool

Dynamo Kiev-spissen Andriy Yarmolenko linkes til Liverpool. Den 22 år gamle ukrainske landslagsspilleren har gjort 40 mål på 119 kamper for Kiev og 6 mål på 17 kamper for landslaget. Han kan spille både ving og spiss, og skal være tilgjengelig for ca. £10M.
SportsNews Ireland

Kenny Dalglish vil forsøke å hente Swanseas midtbanespiller Joe Allen til Liverpool i januar. Liverpool-manageren skal være imponert over hvordan den 21 år gamle waliseren har håndtert overgangen til Premier League-fotball.
Caughtoffside.com

Onsdag 28. desember

Liverpool jakter forsterkninger defensivt, og Anfield-klubben linkes til FC Portos forsvarsspiller Jorge Fucile. 27-åringen kan spille på begge kanter. Han er verdsatt til £6M. Liverpool vurderer også Fuciles lagkamerat Fernando og Celtics Beram Kayal i ankerrollen på midtbanen. Liverpool er dessuten interessert i Crystal Palace' 19-årige kantspiller Wilfired Zaha.
Daily Mail

Liverpool skal være interesssert i colombianeren Teo Gutierrez. Spissen har scoret seks mål på 15 kamper for Racing Club de Avellaneda i den argentinske toppdivisjonen denne sesongen.
- Når vi får inn et faktisk bud, skal vi studere tallene nøye. Klubben vil ikke motsette seg et salg, men vi vil bare forhandle om hans reelle verdi, sier visepresident Rodolfo Molina. Den reelle verdien sies å ligge på £8M.
Ole

Mandag 26. desember

Liverpool skal være klare til å by i overkant av £30M totalt for Christian Eriksen og Jan Vertonghen, tidligere lagkamerater av Luis Suarez i Ajax.
Elf Voetbal