Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. februar

Liverpool forbereder et £8M-bud på Chelsea-spissen Daniel Sturridge til sommeren. Den 21 år gamle angriperen, som nær hadde blitt en del av Torres-handelen, har imponert med tre mål på tre kamper på utlån hos Bolton.
Caughtoffside.com

Lørdag 12. februar

Joe Cole kan komme til å forlate Liverpool etter sesongslutt, for å slutte seg til Newcastle i håp om å få mer spilletid. Liverpool kan være villige til å gi slipp på midtbanespilleren om de mottar et bud på £5M.
Betfairfootball.com

Liverpool fikk avslått et bud på Real Madrids Karim Benzema sent på transfervinduets siste dag. Anfield-klubben vil sannsynligvis gjøre et nytt forsøk på å hente den franske spissen til sommeren.
Goal.com

Fredag 11. februar

Den 19-årige Ajax-vingen Lorenzo Ebecilio er et transfermål for Liverpol og Chelsea.
Daily Mail

Liverpool skal være interessert i en sommerovergang for Kevin Prince-Boateng. AC Milan og Genoa eier 50% hver av ghaneseren som verdsettes til £12,5M
talksport.co.uk

Liverpool og Newcastle vil kjempe om underskriften til Lille-spissen Gervinho. Den franske klubben skal være villig til å selge spilleren for rund £10M.
Tribalfootball.com

Manchester United og Liverpool er to av en rekke klubber som viser interesse for Marseilles venstreback Taye Taiwo. Nigerianeren vil være Bosman-spiller når sesongen er over. Manchester City, Tottenham, Real Madrid og Juventus følger også situasjonen.
Daily Mail

Damien Comolli skal være ivrig på å hente Real Sociedad-vingen Antoine Griezmann til Liverpool. Liverpools speidere skal ha fulgt den unge franskmannen da Frankrike U20 møtte England på tirsdag. Midtbanespilleren er inne i sin første sesong i Spania.
Tribalfootball.com

Både Manchester United og Liverpool sendte speidere for å se Porto-forsvareren Rolando spille landskamp for Porutgal denne uken. Også Juventus skal vise interesse, ifølge spillerens agent.
Calciomercato

Torsdag 10. februar

Liverpool kan komme til å hente Bojan Krkic fra Barcelona til sommeren. Spillerens agent er usikker på sin klients fremtid på Camp Nou. 20-åringen er verdsatt til £18M.
caughtoffside.com

Kenny Dalglish har personlig sjekket den unge Ipswich-spissen Connor Wickham, i forbindelse med England U19 sin privatlandskamp mot Tyskland.
Mirror

Kenny Dalglish er ivrig på Crystal Palace-talentet Wilfried Zaha. Liverpool-manageren skal ha fulgt Zaha spesielt i England U19 sin privatlandskamp mot Tyskland i Chesterfield denne uken. Liverpool skal ha hatt Zaha i kikkerten i flere måneder.
Mirror

Liverpool er interessert i den spanske unggutten Sergio Canales. 19-åringen sluttet seg til Real Madrid sist sommer, men har slitt med å spille seg inn på laget på Santiago Bernabeu.
Goal.com

Onsdag 9. februar

Flere klubber er interessert i Palermos Josip Ilicic.
- Klubber fra England er ville etter ham. Liverpool, Tottenham og Chelsea ønsker seg ham, sier agent Amir Ruznic.
Sportal

Liverpools står klare til å forsterke angrepet med napolis Ezequiel Lavezzi til somemren. 25-åringen verdsettes til £20M av Serie A-klubben.
Talksport.co.uk

FC København ønsker å hente Christian Poulsen hjem til Danmark, og forbereder et bud på 2 millioner euro for midtbanespilleren til sommeren.
Tribalfootball.com

Tirsdag 8. februar

Liverpool og Arsenal følger 20-årige Georginio Wijnaldum i Feyenoord.
Givemefootball.com

Mandag 7. februar

Liverpool vil forsøke å sikre seg den unge Valencia-vingen Paco Alcacer etter sesongslutt, ifølge spanske medier. Liverpool speidet på Alcacer i en U18-turnering i Spania, og skal ha blitt såpass imponerte at de har bestemt seg for å handle raskt for å hente spilleren til Anfield.
Sportingo.com

Liverpool har identifisert tenåringen Christian Eriksen hos Ajax som et potensielt transfermål for sommeren. Midtbanespilleren har imponert med godt spill i Holland. Den unge dansken er fortsatt bare 18 år gammel, men anses som en mann for fremtiden og verdsettes til rundt £10M av Ajax.
Sportsvibe.co.uk

Tidligere Liverpool-manager Roy Hodgson står øverst på ønskelisten til West Bromwich Albion, når Midlands-klubben nå må finne seg ny manager etter at de sparket Roberto Di Matteo etter 3-0 tapet for Manchester City på lørdag.
Daily Mail