Ultimatum fra De Boer

Frank de Boer hos Ajax legger press på Liverpool, og sier at det ikke vil være aktuelt å selge Luiz Suarez etter lørdag 29. januar.

Treneren til Ajax skal i dag ha uttalt seg om denne fristen til nederlandsk media. – For hver ekstra dag legger vi fem millioner euro på prisen, fleipet De Boer overfor avisen De Telegraaf.

- La oss håpe at det ikke skjer, men det er opp til spilleren, fortsatte Frank De Boer på spørsmål om han trodde Suarez ville lage trøbbel dersom han ikke fikk viljen om en overgang til engelsk fotball.

- Vi vil stå på vårt i Ajax, vi vet hva vi ønsker. Hvis Luiz blir hos oss i et halvt år til vil vi bedre kunne forberede oss på hans avgang. Det er ikke gjort i en håndvending å hente inn en som kan score 25 mål.

Media har antydet at partene står så langt fra hverandre som at Ajax har satt en prislapp på £30M på spilleren, mens Liverpool har fått avslått et bud på £12,7M.

Ajax spiller i morgen cupkamp mot Breda. Etter det vi forstår er det siste kampen hvor Luiz Suarez soner karantene for å ha bitt en motstander.