Usikker på transferaktivitet

Kenny Dalglish vet ennå ikke om det blir noen transferaktivitet i januarvinduet. Håper å få mer ut av spillere som Paul Konchesky og Christian Poulsen. Danny Wilson har vært fantastisk på trening.

Både John W Henry og Tom Werner overvar dagens kamp mot Everton. Kenny Dalglish er usikker på om det vil bli spillerkjøp i januar.
- Jeg har ingen aning, var svaret fra Kenny Dalglish da han ble spurt om spillerkjøp.

- John og Tom er gode personer. Jeg er sikker på at vi skal sette oss ned og prate. Om det vil involvere overganger, vet jeg ikke. Hvis det er penger tilgjengelig, er det fint. Hvis ikke, ville jeg ha tatt jobben jeg ble tilbudt med denne spillergruppen. Så hvis vi må klare oss med disse, så vil vi fortsette slik. Hvis det kommer noen inn, må de være bedre enn de vi har, og vi har noen gode her.

Dalglish håper også å få mer ut av spillere som Christian Poulsen og Paul Konchesky.
- Vi har et par seniorspillere som supporterne ikke har kommet på godfot med. Vi skal forsøke å bygge dem opp igjen. Hvis vi kan få Christian Poulsen og Paul Konchesky tilbake på laget, så gjør det spillergruppen litt bredere. Christian spilte veldig bra mot Blackpool, og Paul vil også få en mulighet.

Danny Wilson kan også komme til å få en sjanse fremover. Skotten har ennå ikke spilt i Premier League siden overgangen far Glasgow Rangers i sommer.
- Jeg har ennå ikke sett Danny spille for oss etter at jeg kom inn, så han kan kanskje få en liten mulighet. Han har vært fantastisk på trening.