Vela skaper hodebry for Hodgson

West Bromwich-manager Roy Hodgson er forbannet på den mexicanske landslagsledelsen for deres behandling av Carlos Vela. Den innlånte Arsenal-spissen vil komme sent tilbake til England etter landskamper i forkant av matchen mot Liverpool.

Hodgson frykter nå at han ikke kan benytte Vela i lørdagens kamp mot Liverpool, på grunn av den lange reisen han har vært ute på. Vela ble kalt inn til å spille to privatlandskamper mot Paraguay og Venezuela, men fikk ikke mye spilletid i noen av kampene. Nå vil spissen trolig ikke være tilbake i England igjen før fredag morgen, og Hodgson er bekymret for hvilken fysisk tilstand han da vil være i etter den lange reisen.

- Det er forferdelig at spillere må reise så langt for å ta del i privatlandskamper. Jeg føler meg ikke trygg på at Carlos vil komme tilbake til England i god fysisk forfatning, sier Hodgson til Birmingham Mail.

- Jeg forstår det slik at han ikke har spilt mye for Mexico, så fra mitt ståsted som West Bromwich-manager har ikke denne affæren vært noe annet enn negativ, legger han til.

- Jeg klarer ikke å se noe positivt i at han har vært borte så lenge, men jeg kunne ikke forhindre ham fra å dra. Det mexicanske fotballforbundet er kun interesserte i Mexico. De bryr seg ikke om West Bromwich, og gir katten i om vi rykker ned eller holder oss i Premier League.