Vil ha £50M

Engelske søndagsaviser tror Liverpool gir etter hvis Chelsea kommer opp med et bud verdt £50M. Nicolas Anelka er nevnt som en mulig del av en avtale.

Fernando Torres er ventet på trening med Liverpool søndag morgen. Trolig vil manager Kenny Dalglish da søke en samtale med angriperen i håp om at han skal trekke tilbake sin transfersøknad. Hvis 26-åringen fastholder at ønsker å spille et annet sted, vil man på Anfield forvente at Chelsea kommer med et nytt bud på spanjolen.

Engelske aviser tror at de røde i sistnevnte tilfelle vil sette en prislapp på £50M for Torres. Det samme beløpet som skal kunne aktivere en klausul i kontrakten til sommeren dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League, og som gjør at Fernando kan forlate klubben til fordel for en klubb som byr en slik sum.

Skulle Liverpool miste Fernando Torres vil man være betydelig svekket ikke minst i Europa League, hvor den forventede nyervervelsen Luis Suarez ikke er kvalifisert å spille. Noen tror derfor at det kan bli aktuelt at en spiss fra Chelsea kan inngå i en avtale for å sikre seg Torres. Det har tidligere vært nevnt Daniel Sturridge, men nå heller tipsene mer i retning at erfarne Nicolas Anelka kan komme tilbake til Anfield som 31-åring.