Villa nekter å låne ut Warnock

Aston Villa ser ikke noe poeng i å slippe venstreback Stephen Warnock på lån til Liverpool. Men et salg til riktig pris kan være aktuelt. Det melder Birmingham Mail.

Venstreback er et problemområde for manager Gerard Houllier i Villa. Birmingham Mail påpeker at franskmannen har benyttet den unge midtstopperen Ciaran Clark i den posisjonen grunnet Stephen Warnocks formsvikt.

- Selv om det har blitt rapportert interesse fra Liverpool for Warnock, så ser ikke Villa noe poeng i å låne ham ut, ettersom de da selv må ut på transfermarkedet for å finne en erstatter, skriver lokalavisen i Birmingham.

Avisen hevder videre at en permanent overgang for Warnock til Liverpool kan være interessant for Villa, men da bare til det Villa mener er riktig pris og kun dersom Villa har funnet det de anser som den riktige erstatteren for Ormskirk-gutten.

- Villa har fortsatt til gode å finne en venstreback som passer dem. Rapportene som linker Villa til Montpelliers bosniske landslagsforsvarer Emir Spahic medfører ikke riktighet, og Gerard Houllier er heller ikke interessert i Wigans Maynor Figueroa, hevder Birmingham Mail.

- Villa utelukker ikke at Warnock vil bli satt inn på laget igjen, slik det skjedde med Richard Dunne. Med Kyle Walker tilgjengelig, kan også Luke Young brukes på venstrebacken når han blir skadefri igjen om kort tid, poengterer avisen.