Villas-Boas vil gi noen unggutter spilletid

Chelsea-manager Andre Villas-Boas kommer fortsatt til å kjøre samme prinsipp i Carling Cup mot Liverpool som i tidligere runder der han har benyttet noen unggutter.

Chelsea har hatt en dag lengre hvile enn Liverpool, men Chelsea-manager Andre Villas-Boas ønsker ikke å fravike sine prinsipper i kampen om jakt på sølvtøy. Portugiseren er bestemt på å gi noen av de yngre spillerne i klubben muligheten til førstelagsspill. Carling Cup var det første av fem trofeer på tre år under Jose Mourinho etter hans ankomst fra Porto i 2004. Chelsea beseiret som kjent Liverpool i finalen i 2005. Villas-Boas ønsker imidlertid ikke å fravike sine egen prinsipper.
- Vi vil fortsette å sette innpå ungguttene. Det er den filosofien vi har snakket om. Det er mest sannsynlig at dere vi få se våre yngre spillere mot Liverpool. Det er verdt risikoen for klubbens fremtid, sa Andre Villas-Boas til Daily Mail etter 3-0-seieren mot Wolverhampton i helgen.

- Vår Carling Cup-opptreden har ingenting å gjøre med det som skjedde i 2004. Vi er ikke ute etter sammenligninger. Det er bare én turnering hvor vi har en mulighet til å gå videre til semifinale. Det er en meget vanskelig hjemmekamp ettersom de er et meget godt lag. Vi må være på vårt beste.

Andre Villas-Boas har benyttet Romelu Lukaku (18), Josh McEachran (18) og Ryan Bertrand (22) i startoppstillingene i Carling Cup selv om ingen av dem har vært med fra start i noen av de andre turneringene. Oriel Romeu (20) og Daniel Sturridge har også fått sjansen fra start i Carling Cup, men begge imponerte mot Wolverhampton på søndag. Sturridge scoret sitt syvende mål på 14 kamper denne sesongen, mens Romeu spilte utmerket i sin første Premier League-kamp fra start.

Chelseas lagoppstillinger i tidligere runder:

3.runde: Fulham (H) 0-0 eeo, 4-3 på str
Cech (Turnbull 46), Ferreira, Luis, Alex, Bertrand, McEachran (Terry 52), Romeu, Malouda, Sturridge (Lampard 44), Lukaku, Kalou.
Ubenyttede reserver: Mata, Drogba, Mikel, Bosingwa.

4.runde: Everton (B) 2-1 eeo
Turnbull, Ivanovic, Luiz, Alex, Bertrand, Malouda, Romeu, McEachran (Mikel 64), Anelka, Lukaku (Cech 60), Kalou (Sturridge 85)
Ubenyttede reserver: Lampard, Torres, Mata, Ferreira
Utvist: Turnbull (58)
Mål: Kalou 38, Sturridge 116