Visste ikke at nummer 7 var spesiell

Luis Suarez avslører at han ikke var klar over at drakt nummer 7 hadde en spesiell betydning i Liverpool, da han valgte akkurat det trøyenummeret.

Trøye nummer 7 fikk en spesiell status i Liverpool etter at den ble båret av to av klubbens største legender gjennom tidene, Kevin Keegan og Kenny Dalglish. Nå håper Liverpools supportere at Luis Suarez skal vise seg denne spesielle trøyen verdig, og krysser fingrene for at uruguayaneren tar opp arven etter 70- og 80-tallets fotballikoner.

- Hadde jeg kjent til den spesielle historien dette draktnummeret har i Liverpool, ville jeg aldri i verden valgt dette nummeret. Da jeg kom til Liverpool ble jeg bedt av klubbledelsen å velge mellom fem nummer. Jeg aner ikke hvorfor jeg valgte nummer 7. Uansett glemmer du hvilket nummer du bærer på ryggen når du er ute på banen, sier Suarez til magasinet FourFourTwo.

Selv om han ikke var kjent med historien bak trøye nummer sju på forhånd, så var Suarez klar over prestisjen det innebærer å være Liverpool-spiller.

- Verdens øyne rettes mot meg i Liverpool, og jeg ønsker å vise meg frem fra min beste side. Hele verden kjenner historien til Liverpool. De er et av de beste lagene i Europa, og det er flere store spillere som har spilt for klubben. Jeg var glad for å kunne slutte meg til en slik klubb. Som 10-åring pleide jeg å velge Liverpool når jeg spilte playstation, men jeg så aldri for meg at jeg selv skulle spille for klubben.