Vurderer å anke utvisningen

Kenny Dalglish uttaler til Liverpool Daily Post at Liverpool-ledelsen vurderer å legge inn en formell protest mot utvisningen av Jay Spearing mot Fulham, i håp om at det røde kortet skal bli trukket tilbake.

Dersom utvisningen blir stående må Liverpool klare seg uten Spearing i de tre neste ligakampene, mot QPR, Aston Villa og Wigan. Dermed blir Liverpool svært tynt besatt på den sentrale midtbanen, med Lucas Leiva ute med skade resten av sesongen samtidig som Steven Gerrard fortsatt ikke virker å være nær et comeback etter sine skadeproblemer.

- Jay er selvsagt oppbrakt over utvisningen. Vi får studere saken, og vurdere om det er vits å å anke avgjørelsen, uttaler manager Dalglish til lokalavisen.

- Jay vant ballen. Det dommeren trolig reagerte på var at han traff mannen etterpå. Men han vant ballen først, så det er ikke hans feil at noen stod der. Noen ganger gir dommerne rødt for slikt, og noen ganger gjør de det ikke. Du kan studere hver eneste dommeravgjørelse, og finne problemer. Problemet alle har for øyeblikket er dommerne ikke er konsekvente. De tolker reglementet ulikt. Dersom dommerne kunne forklart oss hvor grensen går, og hva de tolererer, ville det ha vært til hjelp for alle. Vi vet hva vi mener om dette.

- Man må spørre dommerne hvordan de tolker dette. Det er frustrerende at ingen noen gang forteller oss hvor grensen går. Jay fokuserte kun på å vinne ballen, og det gjorde han. Jeg er ingen dommer, men registrerer at de av og til dømmer på slike ting, mens de andre ganger ikke gjør det. Hadde dommerne vært konsekvente, hadde ikke dette vært noe problem.

Liverpool følte seg regelrett bortdømte på Craven Cottage i går. Charlie Adam ble snytt for et straffespark, Philippe Senderos skulle ha vært utvist, og Luis Suarez fikk et mål feilaktig underkjent for offside.

- Jeg tror ikke vi fikk noen avgjørelser med oss i denne kampen. Målet som Luis fikk underkjent kunne blitt godkjent. Charlie kunne ha fått straffespark, når han ble lagt ned. Vi spilte ikke like godt som i våre siste kamper, men vi gjorde nok til å vinne kampen. Avgjørelsene gikk aldri i vår favør, og vi må bare børste av oss støvet og komme oss videre, konkluderer Dalglish.

- Vi hadde ikke hellet med oss i denne kampen. Det har vi kanskje hatt noen ganger tidligere. På en annen dag ville kanskje ikke deres keeper ha slått Downings skudd i tverrliggeren like før Fulham scoret. Men slik gikk det. Vi må bare komme oss videre. Vi må komme oss på jobb igjen onsdag morgen, og sørge for at vi er klare til kampen mot QPR på lørdag.