Vurderer helt nye planer for Stanley Park

Liverpool Echo skriver at Liverpools amerikanske eiere vil vurdere helt nye planer for en ny stadion i Stanley Park i tillegg til de to designene som allerede har fått byggetillatelse, dersom det viser seg å ikke være mulig å få til en oppgradering av Anfield.

Dersom Fenway Sports Group ender opp med å lage helt nye tegninger for nytt stadion i Stanley Park må de ha en ny byggetillatelse. Går de for ett av de to desginene som Tom Hicks og George Gillett i sin tid fikk byggetillatelse for, trenger de ikke det.

Det er styreformann Tom Werner som opplyser til Echo at FSG kan komme til å få laget et helt nytt og eget design for en eventuell ny stadion, dersom det viser seg umulig å oppgradere Anfield.

- Vår intensjon er å forbedre både klubbens stadionfasiliteter og området rundt stadion, sier Werner til Echo.

- Folk får si hva de vil om hvor lang tid det tar å komme til en avgjørelse, men for oss er situasjonen eksakt slik vi visste den ville være da vi kjøpte klubben.

- Selv om det finnes hindringer i veien både når det gjelder renoveringen av Anfield og salg av navnerettighetene til en eventuell ny stadion, så mener vi at disse er overkommelige.

- Vi visste at dette ville være en komplisert sak da vi tok over klubben, men vi er fortsatt optimistiske med tanke på å finne den riktige løsningen.

- Alle kjenner til de to løsningene vi ser på. Det er enten å forbli på Anfield eller å bygge nytt i parken. Selv om det blir lagt press på oss for å legge frem en tidsplan, har vi ikke gitt etter for det presset fordi vi ikke ønsker å skuffe våre fans. Våre fans har også fortalt oss en rekke ganger at de ikke ønsker å dele stadion med Everton, og vi har lyttet til dette. Våre supportere ønsker ikke en stadiondeling, og derfor er den ballen lagt død fra vår side.