Warnock ser frem til søndag

Stephen Warnock er glad for å være tilbake på laget til Aston Villa, og gleder seg til spill mot gamleklubben.

Stephen Warnock fikk lite spilletid under Gerard Houllier, og var i fjor linket tilbake til Liverpool. Det ble det ingenting av, og etter at Alex McLeish overtok da Houllier måtte si opp managerjobben i Aston Villa av helsemessige årsaker, var Warnock tilbake på laget.

- Jeg elsker det. Det er godt å spille igjen. Det er hva det handler om som fotballspiller - å spille kamper.

På søndag møter 30-åringen gamle lagkamerater når Liverpool kommer til Villa Park.

- Jeg pleide å stå på The Kop da det var ståtribune, og det var noen store kvelder i europacupene. Min far og bror var Everton-supportere, men min mor holdt med Liverpool. Det var en venn ned i gata som tok meg med på Liverpool-kamp, og jeg ble hektet med en gang, sier Warnock til Aston Villa sine offisielle hjemmesider.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg signerte for dem. Jeg spilte en del kamper også, men ikke så mange som jeg skulle ønske. Som guttungen ville jeg vært fornøyd bare med å ha spilt en kamp for Liverpool, men nå er mitt fokus på Aston Villa og å ta tre poeng på søndag!

Stephen Warnock spilte totalt 66 kamper for de røde mellom 2004 og 2007, og scoret et mål. Emile Heskey vil også trolig starte mot sin gamleklubb, ettersom Gabriel Agbonlahor mister oppgjøret.