Waterford Utd – Liverpool res 1-0

Liverpools reservelag tapte 0-1 i en treningskamp borte mot Waterford United. Kampens eneste mål kom på dødball i andre omgang.

Liverpools reservelag gikk på et 0-1-tap mot Waterford United i sin andre og siste kamp på turneen i Irland. Hjemmelaget nettet fra en dødball i andre omgang.

Tyrell Belford vartet opp med en rekke redninger i løpet av 90 minutter. Liverpool-keeperen, som var en del av Englands tropp i U17-VM, viste flott form foran 6000 tilskuere på Waterford Regional Sports Centre.

Nabil El Zhar var Liverpools kaptein på en kveld hvor de røde slet med pasningspillet på en tung gressmatte. Matty McGiveron spilte utmerket i midtforsvaret i en ellers så skuffende kamp for Rodolfo Borrells mannskap. Laget har jobbet meget hardt i løpet av Irland-oppholdet. Optimismen er stor foran kommende sesong hvor også reservelaget skal delta i Next Generation Series.

Liverpool Reserves: Tyrell Belford, Emmanuel Mendy (Tom King) , Brad Smith, Stephen Sama, Matty McGiveron, Adam Hajdu, David Amoo (Raheem Sterling), Michael Roberts (Suso), Kristjan Emilsson (Nathan Eccleston), Krisztian Adorjan (Craig Roddan), Nabil El Zhar (Toni Silva).