Westerveld til sørafrikansk fotball

Sander Westerveld har skrevet under for Ajax Cape Town. Andras Simon tilbake i hjemlandet. Joseph Rafferty spilte for Irland U19 i Serbia.

Sander Westerveld holder fortsatt koken mellom stengene i en alder av 37 år. I 2001 vant han en historisk cuptrippel med Liverpool, men Liverpool-karrieren tok en brå slutt da han gjorde noen kjempetabber på høsten samme år. Gerrard Houllier hentet da inn Jerzy Dudek og Chris Kirkland. Westerveld har siden spilt for Real Sociedad, Mallorca (lån), Portsmouth, Everton (lån), Almeria, Sparta Rotterdam og i italiensk Serie C med Monza. I går ble det offentliggjort at han har signert en toårskontrakt med sørafrikanske Ajax Cape Town.

Ungarske Andras Simon, tidligere reservelagsspiller i Liverpool, har meldt overgang fra nederlandske Excelsior til Györi ETO FC i hjemlandet.

Rafferty med Irland U19 i Serbia
Juniorlagets forsvarspiller Joseph Rafferty har tilbrakt de seenste dagene i Serbia med Irland U19 for forberedelser til høstens EM-kvalifiseringskamper. På tirsdag spilte Rafferty første omgang da irene tapte 0-3 mot Serbia. I går fikk Irland revansje med 1-0, men da var ikke Liverpool-spilleren på banen.