Wilson håper å få spille mot Chelsea

Mens resten av troppen fokuserer på søndagens storkamp mot Manchester City på Anfield, har Danny Wilson kvartfinalen i ligacupen mot Chelsea i tankene allerede.

Skotten innser at han neppe er aktuell til søndagens kamp mot City, og sikter seg derfor inn mot kampen på Stamford Bridge i stedet. Den skal spilles bare 48 timer etter kampen mot City, noe som kan bety en rekke utskiftninger på laget.

- Chelsea-kampen blir en viktig kamp for meg. Det eneste jeg kan gjøre er å forsøke å imponere Kenny Dalglish på trening og under spill for reservelaget, sier Wilson etter å ha spilt 90 minutter for resevelaget i 5-1 seieren over Sunderland.

- Holder det, så holder det. Dersom ikke, får jeg bare forsøke enda hardere, uttaler skotten til Liverpool Daily Post.

Wilson spilte åtte kamper for førstelaget forrige sesong, men har kun vært involvert i Carling Cup-seieren over Exeter denne sesongen. Moderklubben Rangers ønsker å hente ham tilbake til Skottland, men det tenker ikke Wilson så mye på nå.

- Det er viktig at jeg får spilletid for reservelaget, sier han.

- Jeg må bare prestere når jeg får sjansen, og forsøke å imponere. Det viktigste er at jeg får en sjanse til å holde kampformen vedlike.