Wilson håper på spilletid i Brighton

Danny Wilson har kun fått spille en kamp for Liverpool så langt denne sesongen, mot Exeter i Carling Cup. Med Martin Skrtel suspendert og Daniel Agger langtidsskadet håper nå skotten på en ny sjanse mot Brighton i kveld.

- Forhåpentligvis bestemmer manageren seg for å benytte meg, og jeg akter å ta vare på sjansen om den byr seg, sier 19-åringen i et intervju med Liverpool Echo.

- Dersom du ikke er fast inventar på laget, men bare får en mulighet nå og da, må du sørge for å ta vare på den, legger han til.

- Brighton kom opp fra League One, og gjør det bra i Championship. Det blir en vanskelig kamp, men vi må bare fokusere på oss selv. Klarer vi å gjøre ting riktig, vil vi skape trøbbel for alle lag.

Wilson har kun spilt ni kamper for Liverpool siden £2M-overgangen fra Rangers sommeren 2010, men han er ikke misfornøyd med tilværelsen i Anfield-klubben av den grunn.

- Jeg er henrykt over å være i klubben, og jeg ville ikke ha ønsket å være noe annet sted. Jeg føler at jeg har utviklet meg som spiller, men jeg har ikke spilt nok kamper. Det har jeg ikke kontroll over.

- Jeg kan bare forsøke så godt jeg kan. Jo flere kamper jeg får spille, jo mer fornøyd blir jeg med mine fremganger. Det er vanskelig for meg, med alle disse toppspillerne foran meg i køen, men jeg ville ikke ha kommet hit dersom jeg ikke trodde jeg ville klare utfordringen. Jeg er bare 19 år gammel, og har fortsatt tiden foran meg.