Wilson vil vurdere utlån

Danny Wilson innrømmer at konkurransen om en midtstopperplass i Liverpool er så hard at han vil vurdere et låneopphold dersom et tilbud fra en annen klubb dukker opp.

Danny Wilson fikk kun åtte kamper for Liverpool forrige sesong etter overgangen fra Glasgow Rangers.19-åringen spilte hele kampen for Skottland i 2-1-seieren mot Danmark i går, men han vil trenge mer spilletid på klubblag dersom det skal være håp om å få spille fast for Skottlands A-landslag fremover. En utlånsavtale kan bli løsningen.
- Det har vært nevnt, men det har ikke kommet noen tilbud. Derfor er det vanskelig å forsøke å si hva som kommer til å skje, uttaler Danny Wilson til pressen.

- Hvis det ikke kommer noen tilbud, kan du egentlig ikke gjøre mye med det. Jeg forsøker derfor å jobbe hardt og å være en del av ting. Men vi har mange gode spillere i Liverpool nå, og det kommer til å bli vanskelig.

- Det er fem midtstoppere der, og vi alle er av god kvalitet. Manageren har en vanskelig beslutning. Uansett hvilken avgjørelse han tar, vil jeg respektere den.

- Jeg spilte ikke nok forrige seg, og jeg vil egentlig ikke ha en gjentagelse av det neste sesong. Jeg kan bare gjøre mitt. Hvis det er nok, er det nok. Hvis ikke må jeg jobbe litt hardere.

Wilson ble satt i forbindelse med en retur til Rangers tidligere i sommer. Han utelukker ikke et nytt opphold på Ibrox dersom han får en henvendelse fra manager Ally McCoist.
- Hvorfor ikke, hvis alternativet er der. Men alternativet finnes ikke, så det er vanskelig for meg å kommentere det. Jeg vil vurdere ethvert lag. Straks tilbudet kommer, skal jeg evaluere det og bestemme hva som er best for meg og min karriere.

Wilson spilte mest venstreback i Liverpool forrige sesong, men viser mer enn gjerne sin anvendelighet igjen dersom han får plass på laget.
- Jeg er midtstopper, men dersom manageren bestemmer at han ønsker meg på venstrebacken, kan jeg ikke ha noe problem med det. Jeg gjør det uten problem i det hele tatt. Hvis han ønsker å bruke meg i mål, så går jeg i mål. Jeg er en av de spillerne som alltid gir alt for laget uansett hvor jeg spiller.

Wilson håper å få flere landskamper, men innser at han må spille oftere for Liverpool
- Hvis jeg spiller mer regelmessig, er det bedre for meg og for laget. Han (landslagssjef Craig Levein) sier at han ønsker at jeg skal spille litt mer regelmessig, og jeg har full forståelse for det. Jeg ønsker det selv. Han har ikke sagt at jeg må spille, men det hjelper selvsagt om jeg spiller.