Ytterligere seks spillere på skadelisten

Carroll, Maxi, Johnson og Kyrgiakos mistet Villa-kampen på grunn av skader. Spearing (ankel) og Shelvey (kne) skal til scans i morgen.

Kenny Dalglish avslørte etter kampslutt at skader var grunnen til at Andy Carroll (kne), Maxi Rodriguez (adductor) og Glen Johnson (hamstring) mistet ligaavslutningen mot Aston Villa.
- Andy har ikke vært i stand til å få nok treningstid. Det ville ha vært uansvarlig av oss å ta ham med, sa Kenny Dalglish etter kampslutt.

- Vi brukte ham forrige uke (mot Tottenham), men det ville ha vært urettferdig overfor ham om vi ba ham om å spille. Jeg synes ikke vi burde risikere guttens helse ved å ta ham med. Selv om vi ikke har noen kamper fremover, er det viktig at de alle kommer skadefrie tilbake i juli.

- Det er det samme med Glen, som hadde et hamstringproblem, så vi lot ham være igjen hjemme. Maxi hadde problem med adductoren, så det var bedre å gå glipp av denne kampen enn preseason-treningen.

- Jeg tror ingen av dem behøver operasjon.

Både Jay Spearing og Jonjo Shelvey skal til scans på mandag etter å ha pådratt seg skader på Villa Park. Spearing måtte av banen allerede i det 12. minutt på grunn av en ankelsmell, etter en kraftig takling fra Nigel Reo-Coker. Jonjo Shelvey erstattet Spearing, men han har et kneproblem.
- Det var spillere som ikke burde ha spilt. Jonjo Shelvey burde ikke ha spilt mer enn 20-25 minutter, så jeg tror kneet hans vil være smertefullt i morgen. Unge Jays ankel vil opplagt være litt vond i morgen.

- Men du har kommet til denne tiden av sesongen, og jeg er sikker på at mange vil si det.

- Jonjo kan være det største problemet for sommeren og Jay. De skal til scans i morgen for å se hva som er problemet.

- Soto (Kyrgiakos) var også skadet, så kanskje sesongslutt har kommet på riktig tidspunkt for oss. Jeg ville kanskje ha blitt med neste uke!