- £11m for Borini

Liverpool håper å få kjøpt Fabio Borini fra Roma denne uken. Overgangssummen skal være på £11m. Carroll lånes ikke ut, men kan komme til å forsvinne tror velinformert journalist.

BBC meldte tidligere i kveld at Fabio Borini trolig kom til å bli Brendan Rodgers sitt første kjøp som Liverpool-manager. Etter at Roma vant kampen med Parma om rettighetene for spilleren tidligere i sommer har ryktene bare økt om at Rodgers vil hente sin tidligere elev til Anfield.

I følge Tony Barrett i The Times skal overgangssummen Liverpool håper skal lokke Roma til å selge være på £11 millioner.

Barrett skriver videre at Andy Carroll kjemper for sin Liverpool-fremtid, og at han må vise at han kan fungere i 4-3-3 formasjonen Rodgers ønsker å bruke. Spissen har ikke blitt gjort tilgjengelig for salg, men det ryktes at man vil ønske å få igjen noe av de £35 millionene som ble betalt for han i januar i fjor.

Det har også vært rykter om at han skal være på vei til AC Milan på utlån, men Liverpool har ikke mottatt noen henvendelse fra italienerene, og det å låne han ut blir sett på som uaktuelt.