- Agger ikke skadet

Agger er ikke med Liverpools tropp til Hviterussland, men spillerens rådgiver avviser at midtstopperen er hjemme på grunn av skade. LFC har ennå ikke kontaktet Agger angående ny kontrakt.

Liverpool møter FC Gomel i Europa League-kvalifiseringen i kveld, men Daniel Agger er ikke med i troppen. Midtstopperen har den seneste tiden blitt linket til både Manchester City og Barcelona, og transferspekulasjonene vil skyte ny fart når det nå viser seg at spilleren likevel ikke er skadet, slik Tony Barrett i The Times meddelte i går.

- Det er han overhodet ikke, sier Daniel Aggers rådgiver Per Steffensen til Politiken.

Per Steffensen ønsker ikke å kommentere hvorfor midtstopperen ikke er med, da han mener det er opptil Liverpool å svare på.

Rådgiveren vil heller ikke kommentere om Liverpool har mottatt bud på Daniel Agger, slik engelske Sky Sports har hevdet. Det har også versert rykter om at spilleren ønsker å forlate Liverpool, men den påstanden tilbakeviser også Steffensen.

- Det er rene sludder. Daniel er glad i Liverpool, sier Per Steffensen.

Rådgiveren forteller videre at Liverpool ennå ikke har henvendt seg til Daniel Agger angående forlengelse av kontrakten som utløper sommeren 2014.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken