- Agger og Skrtel er det beste stopperparet

Jose Enrique synes han spiller ved siden av det midtstopperparet som viser best form i Premier League. Daniel Agger og Martin Skrtel holder for tiden visekaptein Jamie Carragher ute av laget.

Liverpool har sluppet inn kun 23 mål på 25 ligakamper denne sesongen. Kun Manchester City med 19 baklengsmål har en bedre defensiv statistikk enn Anfield-klubben. Daniel Agger og Martin Skrtel utgjør et solid stopperpar.
- Jeg spiller med fantastiske spillere. Jeg ville ikke ha byttet ut våre midtstoppere mot noen andre midtstoppere i ligaen. De spiller begge utrolig, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.tv.

- Vi har en av de beste høyrebackene i verden, fordi Johnno (Glen johnson) er meget god, og en av de beste keeperne. Vi har fantastiske spillere foran oss som kan hjelpe oss med forsvarsspillet.

Etter 1-2 mot Manchester United ligger Jose Reina nå på 2.plass i kampen om Golden Glove. Manchester Citys Joe Hart topper etter å ha holdt buret rent mot Aston villa.
- Å holde buret rent er meget viktig. Hvis du klarer det, har du i hvert fall ett poeng. Men dersom vi vinner 6-5, vil det ikke bry meg. Det viktigste er å vinne kamper, men jeg er meget fornøyd når vi unngår baklengsmål.

- Vi gjør det bra. Vi forsvarer oss og angriper som en enhet. Vi spiller sammen. Jeg er meget fornøyd fordi som lag gjør vi det bra, bare Manchester City har flere «clean sheets» enn oss. Vi må fortsette slik og score flere mål.