- Aldri vært så dårlige

Alan Hansen synes at innsatsen i Bolton er det svakeste Liverpool har vist med Kenny Dalglish som manager. Mark Lawrenson mente at forsvaret sviktet.

Liverpools tidligere legendariske midtstopperpar Alan Hansen og Mark Lawrenson var eksperter på tradisjonsrike «Match of the day» lørdag kveld. De dannet det sentrale forsvaret da bl.a. Kenny Dalglish ledet Liverpool til The Double i 1985-86. Hansen hevdet at han aldri hadde sett de helrøde svakere enn da det ble 3-1 tap på Reebok Stadium.

- Da han (Dalglish) spilte for Liverpool, og da han var manager i sin første periode, ville han alltid oppmuntre oss til å gå offensivt ut, og så lenge innsatsen, moralen og innstillingen var der, da hadde vi en sjanse, forklarte Alan Hansen på BBC.

- Nå startet de dårlig, og innsatsen, moralen og innstillingen var uakseptabel. Hvis du ikke scorer mål da vil du legge press på ditt forsvar, og jeg har aldri sett dem spille så dårlig, verken individuelt eller kollektivt.

- Jeg synes de (Bolton) fortjente seieren, og de skal ha kreditt for det, men Liverpool var veldig svake, fortsatte Mark Lawrenson.

- Fra Liverpools synsvinkel, hvis du ikke scorer mål da må du ha en grunnmur i form av ditt forsvarsspill. Det har vært veldig bra tidligere, men bare ikke i dag.