- Alle må bidra med mål

Glen Johnson synes ikke Liverpool er for avhengig av Luis Suarez, og sier det er alle sin jobb å komme seg til målsjanser.

Så langt denne sesongen har Liverpool scoret 17 mål i Premier League. Luis Suarez har scoret 10 og satt opp tre av dem, mens ingen annen spiller i troppen har scoret mer enn ett mål. Likevel synes ikke Glen Johnson at de røde er for avhengig av sin største stjerne.

- Vi er ikke avhengig av Suarez i det hele tatt. Han er åpenbart vår mest utpregede angriper, men vi er ikke avhengig av han. Det er alle sin jobb å komme seg rundt han og forsøke å score, sier Glen Johnson til SkySports.

Luis Suarez er en spiller som veldig sjelden er skadet, men det er sannsynlig at man vil få se hvordan laget klarer seg uten han i løpet av vinteren. 25-åringen har stått med fire gule kort siden han taklet Sylvain Distin i lokaloppgjøret mot Everton forrige måned. Om han havner i dommerens bok flere ganger i 2012 vil han måtte stå over en ligakamp.

- Du behøver litt flaks foran mål, og vi kunne kanskje ha scoret to eller den dagen (mot Swansea).

Liverpool har ikke tapt i ligaen siden hjemmemøtet med Manchester United, og står med fire seire og fire uavgjorte på de åtte siste. Johnson håper den trenden vil fortsette.

- Vi må bare fortsette, og dersom vi har litt flaks så vil det gå bra. Det er en stor kamp, og forhåpentligvis får vi med oss tre poeng.