- Allen minner meg om Ronnie

Mike Marsh synes han ser likheter mellom Joe Allen og Ronnie Whelan. Førstelagstreneren gir ros til Coates og Sterling. Adam Morgan kan bli involvert mot Hearts i kveld.

Liverpool spilte 2-2 mot Manchester City i første ligakamp på Anfield denne sesongen.
- Jeg synes vi spilte meget bra, og det var skuffende å slippe inn et mål så sent. Jeg synes vi dominerte kampen, spesielt i andre omgang da vi scoret fra Luis’ frispark. Vi kan ta med oss mye positivt. Vi spilte mot et topplag, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

Luis Suarez nettet sitt første frisparkmål for Liverpool mot City.
- Han har vært en trussel på frispark en stund. Jeg visste ikke at det var hans første frisparkmål for oss. Han tar ganske mange på trening. Han har trent hardt, og det ga seg betalt.

Liverpool burde tatt alle tre poengene mot City.
- For å være ærlig føltes det som et tap. Vi spilte bra. Vi ønsket å dra kampen i land og ta tre poeng, men vi må også huske på at vi møtte ligamesteren, så vi skal ikke legge oss ned for å fø. De klarte å få med seg ett poeng. Vi var skuffet, men vi kan ikke være nedbrutt over oss selv fordi det var en positiv forestilling.

Raheem Sterling spilte sin første ligakamp fra start for Liverpool mot City.
- Jeg er meget fornøyd med ham. Han viste alle hva han kan gjøre. Han har spilt slik for U18 og reservelaget de seneste to årene, slik at han har tatt med seg det til førstelaget. Vi vet at han har gode ferdigheter. Han har selvtilliten til å vise det på et høyere nivå.

Sterling klarte seg bra mot erfarne Kolo Toure.
- Ja, helt klart. Toure er en stor kar, men Raheem lot seg ikke affisere. Størrelsen spiller ingen rolle ettersom Raheem er en selvsikker gutt. Han gjorde det bra for oss.

Joe Allen ble kåret til Liverpools beste av Liverpool.no.
- Joe har funnet seg meget godt til rette. Jeg synes han har vært vår beste spiller i de første to 90 minuttene han har spilt for oss, og la det fortsette. Han er en meget god spiller. Han minner meg litt om Ronnie Whelan. For dere som husker Ronnie var han en undervurdert spiller til tider. Man innså ikke jobben han gjorde for laget. Joe er også meget god defensivt. Når han får ballen, bruker han den bra.

Sebastian Coates spilte sin første kamp fra start denne sesongen mot Manchester City.
- Han gjorde det bra. Det kan til tider være vanskelig å komme inn i kamper når du ikke har spilt mye fotball, men etter de 20 åpningsminuttene, da han var litt rusten, fant han seg til rette og ble sterkere etter hvert som kampen skred frem.

Uruguayaneren lot seg ikke affisere av at motstanderne het Tevez og Balotelli.
- Han har en god innstilling. Han har god tro på egne ferdigheter. Ikke glem at han også møtte David Silva som kom inn og spilte de siste 15 minuttene. De har et talentfullt lag, og han klarte seg meget bra.

Liverpool møter Hearts til returoppgjør i play-off til Europa League i dag. De røde måtte slite for 1-0-seieren i Edinburgh forrige uke.
- Vi vet at det ikke finnes noen lette kamper nå for tiden. Vi reiste til Skottland, kjempet og klarte å komme derfra med null baklengsmål. De har et brukbart lag. De har en litt annerledes spillestil enn oss, men de fikk ballen inn i områder der du må forsvare deg. De fikk deg til å kjempe.

1-0-er ingen tygg ledelse foran returmøtet.
- Det er tilsvarende som i forrige runde mot Gomel da vi møtte dem på Anfield etter 1-0 i første kamp. Vi var litt heldige som vant 1-0 i Hviterussland med det presset de la på oss. Kampen i Skottland kunne gått begge veier. Vi har et bortemål, men skal ta fatt på kampen som om det var 0-0.

Arsenal venter på søndag. Det kan bli ulike startoppstillinger til de to kampene.
- Jeg vil anta det. Vi vil trolig ha spillere i denne kampen som spilte første kamp. Vi har en tropp på 25 spillere. Vi må bruke den.

Vanskelig å bruke samme lag torsdag og så søndag?
- Jeg antar det. Noen spillere kan klare det. Noen har kropp til det, mens andre har det ikke. Det er derfor vi har idrettsvitenskapsfolk til å peke ut den riktige retningen og fortelle oss hvilke spillere som er tilgjengelig for bestemte kamper.

Liverpool når gruppespillet i Europa League med avansement mot Hearts.
- Det er viktig. Liverpool FC bør spille i Europa hver sesong. Vi har kvalifisert oss for Europa League denne sesongen. Vi ønsker å komme til gruppespillet.

Europa League kan også være en god erfaring for de unge spillerne.
- Ja, vi så det med Adam Morgan som fikk sin offisielle debut for klubben i den første kampen. Han vil trolig bli involvert i den andre kampen på torsdag. Det er en mulighet dersom vi avanserer til gruppespillet at unge spillere kan få sjansen på et høyre nivå.

Mike Marsh forteller om Adam Morgan.
- Morgo er en målscorer. Han vil gi deg scoringer. Å score mål er en flott ferdighet å ha, og det er det han er god til, og det er derfor han trener med førstelaget.

Det er nok fint for spillerne i ungdomsavdelingen å se spillere ta steget opp på førstelaget.
- Jeg er sikker på det. Vi har Morgo, Raheem, Jon Flanagan og Jack Robinson som trener med førstelaget på Melwood. Det er også hyggelig for meg ettersom det er mange spillere som har hatt base på akademiet de senste par årene. Med litt flaks kan vi få ytterligere én eller to opp.

Mike Marsh har tatt steget opp som førstelagstrener under Brendan Rodgers
- Jeg elsker hvert minutt av det. Han er en trener av topp klasse. Jeg forsøker å ta til meg så mye informasjon som jeg kan og utvikle meg som trener. Jeg kommer også med litt info. Vi alle jobber godt sammen.