- Andre vil nå langt

Lagkamerat Conor Coady spår at Andre Wisdom får en lysende karriere som Liverpool-spiller.

Unge Wisdom har blitt fast inventar på førstelaget til Brendan Rodgers etter Premier League-debuten mot Norwich på Carrow Road i september.

- Andre er en topp fyr og en fantastisk spiller. Jeg tror han vil oppnå store ting med Liverpool. Han har kommet inn på laget og ser solid ut, akkurat som han gjorde da han spilte for U18 i fjor, uttaler Conor Coady til Liverpoolfc.com.

- At vi nå ser Andre og Raheem på førstelaget er en drivkraft for alle på akademiet. Det fører til at alle tenker at de også ønsker en sjanse nå. Det gir de unge spillerne enorm motivasjon, fortsetter midtbanespilleren.

- Guttene som har blitt flyttet opp til Melwood holder beina godt plantet på jorda. De kjenner sin plass. Andre er intelligent, akkurat som Raheem. De er alltid strålende når de kommer tilbake til akademiet og besøker guttene her.

- Alle guttene på akademiet føler at de må krumme nakken og jobbe hardt nå, så vil de få sjansen til å vise seg frem. Det er fantastisk at manageren gir unge gutter mange muligheter.

- Det er takket være den harde jobben til staben ved akademiet og innsatsen som er lagt ned at de unge spillerne nå får flere muligheter. Trenerne her er fantastiske, skryter Coady.

- Vi benytter samme spillestil for samtlige lag ved akademiet. Stilen som førstelagsmanageren ønsker å benytte. Karer som Rodolfo Borrell og Frank McParland er storartede, og hjelper oss hver dag. Men du må også ha en manager for førstelaget som er villig til å vise deg tillit og tar en liten risiko ved å benytte deg. Alle spillerne på akademiet er fantastisk dyktige, noe vi kan takke trenerne ved akademiet for, og den jobben de legger ned i dette.

- Akademikampene denne sesongen har vist at det er plenty med unge talenter som går gradene i klubben for øyeblikket, så forhåpentligvis er det bare et tidsspørsmål før de får sjansen på førstelaget, avslutter Coady.