- Andy viste hva han kan

Jay Spearing roste lagkamerat Andy Carroll etter at den store spissen igjen gjorde en god kamp i den røde trøya. Scouseren sikter nå mot en plass blant topp fire.

- Fra det øyeblikket han signerte har vi sett kvalitetene til Andy, sier Jay i forsvar av Andy Carroll. Rekordkjøpet fra Newcastle har måttet tåle til dels hard kritikk etter å ha slitt med å finne nettmaskene siden overgangen for ett år siden. Nå har han imidlertid levert to av sine beste kamper i helrødt i løpet av en halv uke, mot Manchester United og i går mot Wolves da han åpnet scoringene i 3-0 seieren.

- Det var bare snakk om tid før han fikk det fram i kamper og i går kveld viste han nøyaktig hva kan gjøre for denne klubben, fortsetter Spearing til Liverpool Echo. – Forhåpentligvis kan han nå holde det gående ut sesongen.

- Andy kan skape alle mulige slags problemer i luftrommet, men han er også god med beina. Det kan en se med noen av de vendingene han gjør og hvordan han avsluttet på sin scoring.

- Etter den uken vi hadde visste vi at vi nå måtte gjøre nøyaktig det samme. Vi kunne ikke behandle Wolves noe annerledes, det er Premier League og vi ønsket tre poeng.

- Vi ga dem problemer helt fra starten av og enda mer så etter pause, noe som ga tre mål. De to glimrende resultatene mot Manchester City og Manchester United har gitt oss mye selvtillit.

- Nå må vi fortsette å ta en kamp av gangen og sikte mot topp fire i ligaen.