- Anfield kan fortsatt gi oss topp fire

Jose Enrique tror at Liverpool fortsatt kan kvalifisere seg til Champions League denne sesongen, hvis man greier å finne seiersformen på eget gress.

Det gjenstår 13 kamper av ligasesongen, og slik det ser ut pr. i dag vil Arsenal, Chelsea, Newcastle og Liverpool kjempe om å komme på 4.plass, og dermed sikre kvalifiseringskamp til Champions League.

Syv at de 13 oppgjørene er for Liverpool på Anfield, og hvor man for eksempel skal møte Arsenal og Chelsea. Så langt har hele åtte av 12 kamper endt uavgjort foran The Kop, men Jose Enrique tror de røde kan ta igjen lagene foran på tabellen dersom man finner vinnerformelen foran egne fans.

- Det er klart at det var et lokaloppgjør og en viktig kamp for fansen, men det var tre poeng som stod på spill slik som i alle kamper, sier Enrique etter tap mot Manchester United.

- Vi tapte, men sannheten er at vi først og fremst må vinne flere kamper hjemme. Det er vanskelig å slå et lag som Manchester United hjemme, men vi må ta tre poeng mot lag som Blackburn og Swansea.

- Vi er fortsatt med i kampen om spill i Champions League neste sesong, fortsetter venstrebacken til liverpoolfc.tv. – Det blir vanskelig, men Chelsea og Arsenal har også tapt mange poeng, og vi har igjen å møte dem hjemme. Vi vil ha en ekstra mann, det er som å spille med 12 foran våre egne fans.

- Det er mange kamper igjen og en vet aldri hva som kan skje i fotball.