- Anfield vil gi oss mulighet til å gå videre

Brendan Rodgers og hans lag står nå overfor fire kamper på rad foran hjemmefansen, og han mener at det vil gi hans mannskap muligheten til å ta nye skritt. Manageren om Udinese.

- Laget har vist fremgang. Vi har ikke alltid fått det resultatet som spillet fortjente, men nå tenker vi på kampen i morgen kveld. Det er hva vi fokuserer på, fortalte Brendan Rodgers til pressekorpset på Anfield i dag.

- Vi ønsker å bygge opp en flytsone og å vinne kamper. Den eneste måten å gjøre det på er å ta en kamp av gangen.

- Det er ingen tvil om at det laget viste mot Norwich var helt fenomenalt. Vi nærmer oss det nivået vi ønsker å se i vårt spill og i vår identitet. Vi hadde mer enn 730 pasninger i kampen og jeg tror vi hadde ballinnehav på 67 prosent. Minst like viktig var imidlertid måten vi holdt oppe presset på, som veldig, veldig bra.

- Vårt prestasjonsnivå var til stor kreditt for spillerne. Det viser at de arbeider hardt på treningsfeltet og de har selvtilliten til å bringe det med seg i kampene. Heldigvis fikk de nå betaling i ligaen.

- Jeg elsker å være på Anfield, svarer manageren på det faktum at Liverpool i de fire neste kampene nå spiller hjemme mot Udinese, Stoke, Reading og Anzhi. – Det er spennende og vi får alltid utrolig støtte.  Nå reiste vi til West Brom forrige uke og hadde med oss over 6000 supportere, vi dro til Norwich og fylte opp borteseksjonen og fikk utrolig støtte, men det er likevel ingen ting som kan måle seg med å spille hjemme. Oktober ville alltid bli en stor måned for oss hvor vi slipper å reise mye og det gir oss mulighet til å spille foran våre egne fans og vise hvordan vi har utviklet oss som et lag.

- Vi har gjort våre analyser og er godt forberedt, fortsetter Rodgers om Udinese og morgendagens kamp i Europa League. – Vi forstår deres styrker og områder som vi kanskje kan utnytte.

- Jeg ser alltid på vårt eget lag og hvordan vi kan skape problemer for motstanderen, samtidig som jeg alltid respekterer de vi spiller mot. Det vil bli en vanskelig kamp, men vårt fokus vil i stor grad dreie seg om å kontrollere og dominere når vi har ballen. De er et farlig lag og vi må sørge for å dekke rom bak ballen.

- Han er et talent, uten tvil, responderte Brendan Rodgers da han ble spurt om stjernespilleren Antonio Di Natale hos Udinese. – En kan bare se hvor mange mål han har scoret. Han er 34 år og har et vidunderlig talent. Han er en smart spiller, er våken og han scorer mål. Han er en spiller vi må ha et øye til.