- Angrepet var planlagt

Jose Enrique sier at han og Luis Suarez på forhånd hadde planlagt å spille angriperen inn i bakrom, som på scoringen. Venstrebacken var skuffet over resultatet.

Det var Jose Enrique som slo pasningen da Luis Suarez på strålende vis fikk med seg ballen, rundet Tim Krul og satte inn 1-1. Venstrebacken har spilt de siste kampene etter Glen Johnson pådro seg en skade, og sier pasningen var planlagt på forhånd.

- Jeg pratet med Luis før kampen, og sa til han at dersom han så rom bak Newcastle-stopperen måtte han prøve seg. Vi forsøkte det, og det fungerte, så jeg er veldig glad. Jeg vet at han beveger seg veldig smart, og at han er en stor spiller, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Det var en god pasning, men for å være ærlig handlet målet om kontrollen fra Luis, og avslutningen sto til 10 av 10. Det var utrolig. Men vi kjenner alle Luis, så det var ingen overraskelse.

Venstrebacken var misfornøyd med sluttresultatet mot sin gamle klubb.

- Vi er skuffet over resultatet, for Newcastle hadde kun to sjanser til å score, og en av dem var scoringen. Vi hadde fortjent å vinne, og vi vet at vi må begynne å ta poeng. Etterpå fortalte manageren oss at vi måtte fortsette slik vi har gjort, og jeg synes vi spiller bra. Vi spilte mot et godt lag. I fjor kom de blant de seks beste, og de har et godt lag.

- Men vi gjør det bra på trening hver dag, og det er noe folk ikke får se. Vi tar momentumet med oss inn i kampene, og forbedrer oss mye under Brendan Rodgers. Jeg forbedrer meg mye under ham. Vi må fortsette, og en dag vil resultatene komme.

Denne uken drar de røde til Moskva for å møte Anzhi Makhachkala, før Chelsea venter på Stamford Bridge på søndag.

- Vi føler oss bra, og vil gå til de kampene med den samme mentaliteten, som er å forsøke å vinne.