- Annerledes å møte Stoke

Stoke spiller annerledes enn andre lag Dirk Kuyt har møtt tidligere. Fysisk er de en av de sterkeste lagene i Premier League. Liverpool har savnet Peter Crouch.

Dirk Kuyt forventer en fysisk batalje mot Stoke.
- I Premier League handler det om fysikk. Det finnes mye kvalitet, men fysisk er det en av de tøffeste ligaene. Vi vet hva det handler om, og vi vet hva Stoke står for. De har et godt lag. Fysisk er det en av de sterkeste lagene i ligaen, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg var ikke vant til å møte slike lag i Nederland. Jeg har ikke spilt andre steder i verden, men jeg har aldri møtt et annet lag i Europa som spiller slik. De gjør det bra, de får resultater og det er imponerende hva de har fått til de seneste par årene. Det er alltid vanskelig mot Stoke.

Peter Crouch scoret 43 mål på 134 kamper for Liverpool mellom 2005 og 2008 før han ble solgt til Portsmouth. Denne sesongen er han Stokes toppscorer med 10 nettkjenninger. I morgen møter han sin tidligere lagkamerat Dirk Kuyt når Stoke og Liverpool spiller kvartfinale i FA-cupen.
- Det var stort å spille sammen med ham. Han var en flott spiller her, fortsetter Dirk Kuyt. 

- Han scoret noen flotte mål og var også en flott fyr i garderoben og utenom trening. Vi hadde mye moro sammen med ham, han var god til å danse!

- Vi har savnet ham litt etter at han reiste, men han har gjort det meget bra for alle klubbene han har spilt for, og nå gjør han det igjen i Stoke. Han er meget sterk i luften, og han var også meget god med føttene, spesielt da han var her. Peter er en spesiell spiller.