- Balotelli fortalte meg om The Kop

Fabio Borini avslører at Liverpool-fansen lidenskap spilte en viktig rolle da han skulle signere for Liverpool.

 - Fansen spilte en stor rolle. Da jeg var med Italia i EM 2012, snakket jeg med Balotelli om England. Han fortalte meg at Liverpool hadde de mest spennende supporterne å spille foran, sier Fabio Borini til FourFourTwo.

Mario Balotelli har kun spilt på Anfield to ganger, men har likevel fått et meget godt inntrykk av Liverpool-fansen.
- Han beskrev det som en vakker opplevelse.

- Jeg ble klar over at Brendan Rodgers ønsket meg. Straks jeg fikk en offisiell henvendelse, visste jeg hva jeg skulle gjøre. Jeg snakket med Roma for å diskutere det, og vi kom til enighet.

Fabio Borini scoret sitt første mål i Europa League-kvalifiseringskampen mot Gomel på Anfield. Carlo Ancelotti ga Borini hans debut i 2009. Den italienske trenerlegenden sammenligner spissen med AC Milans Filippo Inzaghi.
- Det er flott å høre store managere nevne deg sammen med et slikt prestisjetungt selskap. Jeg tror Inzaghi vant nesten alt og scoret mange mål i Champions League, så vel som på landslaget. Det er en ære å bli sammenlignet med ham.

- Jeg er spiss, men spilte på høyre og venstre i Roma. Jeg tror jeg har egenskapene til å fylle Liverpool managerens tilnærming. Jeg liker å jobbe hardt for laget, noe som hans tiki-taka-stil krever.