- Bare svært gode spillere vil forbedre troppen

Kenny Dalglish er fornøyd med den troppen han har samlet på Anfield, og slår fast at kun eksepsjonelt gode spillere vil kunne heve kvaliteten på troppen ytterligere hakk.

Ifølge Daily Mail vil Dalglish sin førsteprioritet til sommeren være å finne en spisspartner til Luis Suarez. Samtidig gjør Liverpool-manageren det klart at han har klokkertro på de spillerne han hentet inn foran inneværende sesong.

- Denne spillergruppen har gjort det fantastisk bra, og dersom vi skal hente inn nye folk må det være en eksepsjonelt god spiller for å gjøre det bedre enn denne gruppen har gjort, siteres Dalglish.

- Spillerne vi har nå ligger først i løypa, og er komfortable her. Ingen av dem bør være skuffet over hva de har bidratt med denne sesongen. Vi ønsker ikke å bli kvitt noen av dem med det første. Skal vi hente inn nye spillere, må de være bedre enn de vi har her nå.

- Vi har ikke hatt noen diskusjoner med eierne om penger til spillerkjøp. Jeg aner ikke hva jeg har å rutte med. Det er andre folk som er i posisjon til å diskutere dette med dem, og de vil rapportere til meg hvilket budsjett jeg har å jobbe ut i fra.

- Vi ser på kamper og spillere, men har ikke noe klart bilde av hva vi er ute etter ennå.

 - John og Tom vil bruke alt de har råd til på spillere, det har vi sagt hele tiden. Det har de gjort helt siden de kom til klubben, og det vil de fortsette med. Det vil vært uansvarlig av dem å gi oss mer penger enn de har råd til. Da kunne vi havnet i trøbbel. 

 - En plassering blant topp fire er fortsatt målet for sesongen. Vi sikter mot å vinne våre 10 gjenstående ligakamper, og så får vi se hvor vi ender opp. Spillerne skjønner at dette er en klubb hvor hver eneste kamp er viktig, og du fokuserer på å vinne hver eneste kamp, avslutter Dalglish.