- Bedre spill enn resultater

Kenny Dalglish mener spillet på hjemmebane har vært bedre enn resultatene tilsier. På 12 Premier League-kamper på Anfield har kun fire gitt seier. Hele åtte kamper har endt uavgjort.

- Prestasjonene på hjemmebane har vært mye bedre enn resultatene, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Statistikken vil fortelle dere det samme – antall skudd på mål, antall treff i treverket eller redninger fra keeper. Dersom vi kunne omsette det vi skaper, ville det være en meget god historie, og vi skal forsøke vårt beste for å gjøre det.

- Defensivt har vi vært ganske solide. Vi har forbedret oss. Vi bør kunne si det samme om angrepsspillet. Vi har skapt mange sjanser. Vi må bare sette dem. Vi skal gjøre vårt beste for å gjøre det. Jeg synes vi er på riktig vei. Det positive så langt oppveier for det negative på banen denne sesongen.

- Vi har spilt uavgjort i åtte kamper. Dersom vi hadde vunnet fire og tapt fire, ville folk ha klaget mer, men vi ville hatt flere poeng.

- Vi er i en mye bedre posisjon i år enn vi var i fjor. Da var vi ute av både FA-cupen og Carling Cup og på etterskudd i ligaen. Nå er vi fire poeng unna fjerdeplassen, i 5. runde i FA-cupen og i Carling Cup-finalen. Vi har fortsatt svært mye å spille for.