- Begynner å ta form

Brendan Rodgers har påpekt at det vil ta tid å innføre hans filosofi. Joe Allen synes at det er tegn på at spillerne begynner å venne seg til managerens spillestil.

Liverpool har ennå til gode å vinne i Premier League denne sesongen. Mot Sunderland måtte Anfield-klubben reise hjem med kun ett poeng til tross for spillemessig overtak.
- Det vi gjorde mot Sunderland er slik manageren ønsker at vi skal spille. Planen er å kontrollere fotballkamper, og Liverpool bør gjøre det, sier Joe Allen til Liverpool Daily Post.

- Ferdighetene og kvalitetene i laget antyder at vi bør være i stand til det. Det er den mest positive og fordelaktige måten å spille og vinne kamper på. Sunderland var et godt eksempel på å være modig, spille på bortebane og kontrollere kampen i form av ballinnehav. Det er et tegn på hva som kommer.

I neste Premier League-kamp venter Manchester United på Anfield.
- Å møte United på Anfield er akkurat den type grunn til at jeg kom til Liverpool. Det finnes ikke mange større kamper i verden. Jeg ser frem til å oppleve det for første gang. Vi ser frem til å spille på Anfield, og hvilken kamp er bedre enn å møte United. Vi er meget spent på kampen og er ute etter tre poeng.

Joe Allen har vært en av Liverpools beste spillere hittil denne sesongen. Nylig ble 22-åringen far for første gang.
- Jeg føler det fantastisk. Klubben har ønsket meg velkommen, fansen har vært utmerket og hjulpet meg med å finne meg til rette. Jeg trives med fotballen. Mot Sunderland var ikke standarden så høy som jeg ville ha likt, men jeg har kamper som det. Forhåpentligvis kan jeg få det til mot United.

- Livet er fantastisk for øyeblikket. Alt ser ut til å skje på en gang. Det har vært en berg-og-dal-bane for meg. Alle mine drømmer går i oppfyllelse for tiden. Og la det fortsette slik. Kampen til helgen vil bli en ny, liten milepæl for meg.