- Behøver spillere som kan sette sjansene

Brendan Rodgers erkjenner at man behøver andre spillere enn Luis Suarez som kan hjelpe til med å score målene, spillertyper som man må ut å skaffe seg, etter mer sjansesløseri på Anfield.

- I dag var han umulig å spille mot. Coloccini pådro seg en utvisning av ren frustrasjon. Han greide ikke å håndtere ham i dag og Coloccini er en god forsvarsspiller, er beskrivelsen Rodgers gir Luis Suarez etter 1-1 hjemme mot Newcastle. Det var igjen en kamp hvor de røde sløste med sjansene og etter spillet burde ha tatt tre hjemmepoeng.

- Vi spilte Suarez i en falsk 9’er rolle. Han er ikke en tradisjonell spiss lengst der framme, som står der statisk. Derfor vil det gjøre oss til en virkelig trussel når vi får inn spillere som kan utnytte de kvalitetene han har.

- Jeg ber ham om å bevege seg og få forsvarsspillere vekk fra sine posisjoner. Det er da det er viktig at vi har folk som kan benytte seg av det.

- Hvis vi kan få inn nye spillere i troppen, da kan du se hvor spennende vårt lag er. Vi har mange unge spillere, mens de rutinerte spillerne har vært glimrende.

- Nå gjelder det å forvandle de kampene vi spiller uavgjort til seire, men det vil dreie seg om spillere. En type spillere som vi behøver. Dersom vi kan få hentet disse i de nærmeste par transfervinduene vil det se virkelig bra ut for oss. Vi må ha en type spillere som kan avslutte alt det gode arbeidet som vi gjør.

- Suarez er betalt for å score mål, men det er klart at vi gjerne vil at noen flere skal score. Det er nøkkelen i vårt offensive spill, vi behøver mål fra ulike posisjoner.