- Bevis på fremgang

Kenny Dalglish mener posisjonen i ligaen, kun fire poeng bak 4.plassen, og avansement i cupene viser at Liverpool har hatt fremgang det seneste året. Forventer vanskelig kamp mot Brighton.

Liverpool er ubeseiret i cupkampene i 2011/12 og står overfor sin 11. ligacupfinale når Cardiff City venter på Wembley neste helg. På søndag er det FA-cupkamp mot Brighton. Kenny Dalglish mener avansement i cupene og posisjonen i ligaen viser at Liverpool har hatt fremgang det seneste året.

- Spillerne fortjener all ære. De har hatt en relativt suksessfull sesong. De har satt seg selv i en god posisjon, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- På denne tiden i fjor var vi ikke med i noen av disse cupene og vi var ikke så nær som fire poeng unna 4.plassen. Vi er fornøyd med det vi har gjort så langt, men vi ønsker å komme oss videre og forbedre oss.

Kenny Dalglish har Maxi Rodriguez tilbake fra en fotskade, men kan også komme til å ta med Jon Flanagan og Jack Robinson mot Brighton.
- For å være helt ærlig så har cupen blitt litt undergravd de seneste årene. For oss har det å gjøre med stoltheten du har for fotballklubben -  når du spiller en kamp, ønsker du å vinne den.

- Vi har stilt med et sterkt lag i begge cupene, men vi har en sterk spillerstall. Flesteparten av spillerne i stallen har spilt en betydelig rolle i cupene i år. Vi skal gå ut for å vinne kampen.

Brighton kjemper for å ta en playoff-plass i Championship. I forrige rundei FA-cupen beseiret «The Seagulls» Newcastle.
- Vi har en meget vanskelig kamp foran oss på søndag. Vi har allerede møtt dem borte i ligacupen. Vi gjorde det meget bra den kvelden for å ta oss videre, men dette vil bli en vanskelig kamp.

- Selv om vi har fordel av å spille hjemme med fantastisk støtte bak oss, så må vi likevel prestere varene på banen. Alle vet hva vi står for – vi respekterer cupen og vi respekterer Brighton.

- Dere kan selv se på formen deres. De har gjort det bra. De ligger på 7.plass i divisjonen, men det er en meget jevn liga. Jeg tror det bare er åtte poeng mellom dem og førsteplassen.

- De ønsker å spille litt fotball, de liker å spille ballen seg i mellom og de fikk et fantastisk resultat mot Newcastle i forrige runde. Det kommer til å bli vanskelig for oss. Vi må kanskje være tålmodige, og vi må opplagt vise hengivenhet.