- Bittert poengtap

Joe Allen var meget godt fornøyd med egen innsats i sin hjemmedebut, men synes det var bittert å avgi to poeng i en kamp de røde dominerte.

- Det var ganske hektisk der ute. Det må ha vært en strålende kamp for den nøytrale tilskuer. Det var flott å ta ledelsen to ganger, men vi er svært skuffet over at vi ikke vant kampen, uttalte Allen til Sky Sports 1 etter kampslutt.

- Bittersøtt er vel ordet som oppsummerer kampen. Vi visste vi ville slå tilbake etter tapet for West Bromwich. Vi har lagt den kampen bak oss, og nå håper vi å bare bli bedre utover sesongen.

Liverpool møtte et City-lag som spilte med tre bakerst og fem mann på midtbanen i dag.

- Det er ikke mange lag som spiller med bare tre mann bakerst. Vi måtte gjøre noen endringer for å håndtere det, og det første kvarteret slet vi med å få tak på dem. Vi spiller med tre sentralt på midten, og tok ingen sjanser.

- For meg personlig var det fantastisk å debutere på hjemmebane. Det er alltid spesielt når du gjør din hjemmedebut. Nå er det unnagjort, og begivenheten og stemningen var akkurat så fantastisk som du forventer på Anfield, sier 22-åringen.

- Nå ser jeg frem til å spille her resten av sesongen.