- Blanke ark

Kenny Dalglish tror ikke 0-3-tapet mot Manchester City vil få noen betydning for de to kommende semifinalekampene. Fantastisk for Gerrard å få 90 minutter mot Oldham.

Liverpool tapte 0-3 mot Manchester City på Ethihad Stadium i forrige uke, men lagene starter med blanke ark når de møtes igjen samme sted i første semifinalekamp i Carling Cup.
- Vi tapte 0-3, så vi skal se på det. Jeg tror imidlertid ikke at det kommer til å reflektere de kommende to kampene, sier Kenny Dalglish til Press Association.

Manchester City må klare seg uten suspenderte Vincent Kompany og duoen Kolo Touro og Yaya Toure, som begge har reist til det afrikanske mesterskapet. Kenny Dalglish var meget godt fornøyd med at Steven Gerrard spilte samtlige minutter mot Oldham for første gang etter skadeoppholdet. Flere engelske aviser tror at Liverpools kaptein også er med i startelleveren i morgen.
- Det er fabelaktig hva han har gjort og hvor hardt han har jobbet for å komme tilbake. Det er fantastisk for ham å komme tilbake og få en hel kamp, sa Kenny Dalglish til Liverpool Echo etter kampen mot Oldham.