- Blir spesielt å møte gamleklubben

I natt spiller Liverpool sommerens andre treningskamp, mot gamleklubben til Alberto Aquilani. Han ønsket seg hjem ifjor, og tror det blir spesielt å møte barndomsklubben.

Rafa Benítez la store penger på bordet for å sikre seg Alberto Aquilani da Xabi Alonso ble solgt til Real Madrid samme kveld som Liverpool møtte Lyn på Bislett i 2009.

Italieneren hadde en førstesesong plaget av skader, før han de to neste sesongene var tilbake i Serie A på utlån til Juventus og AC Milan - men han kunne ha havnet tilbake på Olimpico ifjor sommer.

- Det var en mulighet for at jeg kunne gått tilbake til Roma ifjor, og jeg ville vært forberedt på å gå ned i lønn for å representere min gamle klubbs farger igjen, sier 28-åringen som er født og oppvokst i Roma.

- Det å møte gamleklubben min har alltid vært emosjonelt - og det å gjøre det i en Liverpool-drakt vil være annerledes fra da jeg spilte for Juventus og Milan, sier Aquilani til Corriere dello Sport.

Kampen på Fenway Park spilles på det noe uvanlige tidspunktet 00:38 i natt. Kampen sendes på TV2PL1, men vi vil også følge kampen her på liverpool.no