- Carra har fortsatt mye å gi

Brendan Rodgers tror at veteranen Jamie Carragher fortsatt kan spille videre utover denne sesongen. Brad Jones bekreftet som keeper mot Young Boys.

- Da jeg kom til klubben hadde jeg en virkelig god prat med Jamie og han var ikke sikker selv på hvordan han stod i forhold til sin videre karriere, uttaler Rodgers til The Times. – Han har vært en bærebjelke og vært fast på laget inntil forrige sesong, slik at han undret seg over fortsettelsen.

- Jeg har blitt så imponert over ham på og utenfor banen. Jeg tror han kan fortsette å spille, uten tvil. Han er en del av sjelen i denne klubben og det må være en plass for en som han. Hvorvidt han ønsker det selv, det er noe annet.

- Jeg kom hit og hørt alle historiene om at han bare slo langt, men dette er en av de beste spillerne teknisk som vi har – venstre fot, høyre fot, kontrollere ballen, lese spillet, taktisk intelligent, han har alt.

- Beina er kanskje ikke de samme som for seks eller syv år siden, men for meg har han fortsatt mye å gi.

- Han har en lidenskap for denne klubben. Han ønsker hva som er det beste for klubben og jeg trives med å jobbe med slike karer. Det er ingen tvil om at det kanskje vil være en annen rolle for ham her etter at han er ferdig med å spille, men ut fra hva han har gitt meg i disse første månedene ser jeg ingen grunn til at han ikke kan spille noen år til.

Jamie Carragher vil lede laget ut som kaptein mot Young Boys. Brendan Rogers har også bekreftet at Brad Jones vil stå mellom stengene.

The Times tror dette blir laget: Jones; Wisdom, Carragher, Coates, Enrique; Henderson, Sahin, Suso; Assaidi, Pacheco, Downing.