- Carroll stilnet kritikerne

Kenny Dalglish mener Andy Carroll stilnet kritikere etter at spissen viste noen av sine sanne egenskaper mot Sverige.

Andy Carroll ble hentet av Keny Dalglish for £35M i januar 2011, men har slitt med å slå til i den røde trøyen. Kenny Dalglish har imidlertid aldri tvilt på 23-åringens ferdigheter. Spissen spilte derimot meget godt for England mot Sverige.
- Andy Carroll leverte en nesten komplett opptreden til en spiss å være i Kiev fredag kveld, skriver Kenny Dalglish i The Mirror.

- Han scoret på en praktfull heading, han holdt bra på ballen i angrep, han jobbet tilbake og foretok noen viktige klareringer. Jeg har hele tiden sagt at den store mannen har flere ting som går for ham enn mot ham. Han beviste det igjen mot Sverige.

- Jeg har ingen følelse av personlig rettferdiggjørelse angående målet han scoret. Noen personer har stilt spørsmål om min avgjørelse om å kjøpe ham til Liverpool, men det handler ikke om meg eller noe av kritikken jeg har fått.

- Uansett hva andre har sagt, ville han alltid komme gjennom det som spiller. Bare for noen dager siden hørte jeg at noen hadde skrevet at fansen lo av ham. Jeg tror Andy vil være den som ler nå.

- Kritikken som har blitt rettet mot ham i løpet av året begynner å løpe ut på dato. Det var ingenting spesielt overraskende i måten han spilte på mot Sverige. Han bare spilte på det nivået han er kapabel til.

- Det er noen egenskaper Andy ikke har, men han har mye som andre spillere mangler. Som fotballspiller vil du ikke besitte alle egenskapene.

- Hans innstilling og besluttsomhet da han spilte for meg i Liverpool kunne alle se. Hvis han hadde problemer, var det egentlig ikke fordi han slet med å tilpasse seg. Det var fordi det var fire eller fem nye spillerkjøp og de eksisterende spillerne skulle tilpasse seg dem.

- Den opptredenen han viste for England i Kiev viser at han begynner å dra nytte av arbeidet han gjorde i Newcastle og Liverpool. Han løp mer enn 11 kilometer i løpet av kampen, mer enn noen andre på England-laget bortsett fra Steven Gerrard og Scott Parker. Han vil gjøre slikt. Han legger ned en økt for deg. Han er i stand til å skape mange problemer for det beste forsvaret.

- Det var en fantastisk ball fra Steven Gerrard til Andys mål. Stevens førstetouch var det som gjorde det. Han holdt ballen i spill samtidig som han sendte i vei innlegget.

- Andy visste hva som ville komme deretter. Han kom på et flott løp og fikk hodet på ballen. Han gjorde det bra nok til å beholde plassen på laget foran den siste gruppespillskampen mot Ukraina, men jeg skal ikke begynne å ta ut laget for Roy Hodgson.

- Roy har selv sagt at Wayne Rooney vil komme tilbake på laget etter karantene. Jeg tror det er riktig. Wayne fortjener å spille. Hvem som skal spille samme med ham er et godt problem for Roy å ha, enten det er Danny Welbeck, fordi han spiller med Wayne i Manchester United, eller Andy på grunn av prestasjonen på fredag, vet jeg ikke.