- Champions League-spill er fortsatt hovedmålet

Liverpool vant den første semifinalen i Carling Cup, men Jose Reina insisterer på at Premier League og spill i neste års Champions League fortsatt har høyeste prioritet blant Liverpool-spillerne.

Etter å ha tatt bare fem poeng av de siste 12 mulige, er Liverpool på sjetteplass på tabellen, tre poeng bak Chelsea på fjerdeplass. En plassering blant de fire øverste på tabellen er det store målet for Liverpool denne sesongen.

- Hovedmålet vårt er å kvalifisere oss for Champions League. Det er dog minst seks lag som kjemper om de fire plassene, slår keeperen fast til Liverpool Echo.

- Alle disse lagene har sterke tropper, men vi henger fortsatt med i kampen. Vi er der vi er på tabellen, men vi ønsker å komme høyere. Målet er å være der oppe sammen med de beste. Derfor må vi starte med å ta tre poeng hjemme mot Stoke, fortsetter han.

- Vi står foran noen store kamper nå, men vi kan ikke tenke på dem. Vi må fokusere på Stoke. Vi må ta en kamp om gangen, fortsette å jobbe og yte 100%.

Mot Stoke i morgen vil Liverpool møte en helt annen spillestil enn de møtte mot Manchester City på onsdag. For Stoke er det «route one» som gjelder. Reina er forberedt på luftkrigen som venter ham inne i feltet.

- Det er alltid vanskelig å spille mot Stoke på bortebane, men vi var uheldige som tapte der i ligakampen i høst. De er store og sterke, men vi matchet dem. Det var første gang på en stund at vi hadde fortjent å vinne der.

- Det er litt enklere når du møter dem på Anfield. Men kampene mot Stoke er blant de kampene der du må forsøke å spille i ditt eget tempo. Vi må prøve å holde på ballen, få opp balltempoet og spillet vårt eget spill. Samtidig må vi forsvare oss like bra som vi gjorde mot Manchester City.

Reina føler ellers at han fikk revansje for tabben han gjorde i 3-0 tapet for Manchester City i ligaen, når han holdt buret rent mot samme motstander i semifinalen i ligacupen. Dette var forøvrig niende gang denne sesongen at Reina ikke slapp inn mål.

- Etter en svak kamp, blir det alltid så du tenker på hva du gjorde. Jeg reiste tilbake til samme stadion en uke senere, og var veldig godt fornøyd med at jeg kunne reise hjem uten å ha sluppet inn mål. Som lag forsvarte vi oss strålende, og personlig er jeg også godt fornøyd med min egen prestasjon.