- Cupseier vil gi fantastisk sesong

Jamie Carragher mener at dersom Liverpool vinner både Carling Cup og FA-Cupen, vil det bety at denne sesongen har vært en suksess. Scouseren berømmer Roberto Di Matteo, og vil hedre Gary Ablett.

- Hvis vi vinner FA-Cupen mot Chelsea, da har det vært en stor sesong for oss, slår Carra fast overfor liverpoolfc.tv. – Vi har bare vært med i tre turneringer, slik at dersom vi vinner to av dem da vil det være utrolig. Det vil være en fantastisk sesong.

34-åringen gjorde en bra kamp i Norwich sist og Kenny Dalglish vil trolig telle på knappene om Carragher igjen skal starte på Wembley, slik han gjorde mot Everton i semifinalen og hvor Daniel Agger ble flyttet ut på venstrebacken.

- Hvis noen sa til meg før starten av sesongen at vi ville FA-Cupen og Carling Cup, da ville jeg ha vært fornøyd. I ligaen har vi ikke prestert slik vi kunne ønske, men vi har i det minste cupene å falle tilbake på.

- Roberto Di Matteo har gjort en glimrende jobb, helt glimrende, sier Jamie om det at Chelsea har gitt den tidligere assistenten ansvaret ut denne sesongen. – Folk nevner ham i forbindelse med å bli årets manager, og jeg synes han bør være en kandidat. Han har fått dem til to cupfinaler og de er tilbake i kampen om å bli topp fire i ligaen. Jeg synes han har gjort en utmerket jobb. Han vil trolig føle seg forbigått om han ikke får stillingen permanent.

- Det vil være en passende hyllest, svarer veteranen på spørsmål om det ville være en passende hyllest til nylig avdøde Gary Ablett om de røde vant på lørdag. Ablett er fortsatt den eneste spilleren som har vunnet FA-Cupen med både Liverpool og Everton.

- Han var en stor mann. Jeg synes det var stort hva som skjedde i semifinalen mot Everton, da hans familie var i direktørboksen og det var ett minutts stillhet.

- Han er et stort tap. Jeg besøkte ham et par ganger, og han kom ned til Melwood et par ganger etter at han ble syk. Det var veldig trist å høre hva som skjedde med ham. Han fikk stor støtte fra de folkene som var rundt ham og sin familie, og jeg er sikker på at det vil fortsette.