- Cuptriumf har gitt oss mer tro

Daglig leder Ian Ayre mener at seieren i Carling Cup har vært betydningsfull for LFC. Den har gitt ekstra tro på suksess, som klubben må ta til seg og utnytte på veien tilbake.

- Stemningen rundt klubben har vært fantastisk, sier Ian Ayre til LFC TV. – Jeg tror folk kan ha undervurdert hvor betydningsfull den seieren var for klubben, fortsetter han om triumfen på Wembley.

- Vi har vært igjennom mye de siste årene, våre fans og alle andre som har forbindelse til klubben, og jeg tror det å spille vår første finale på nye Wembley betydde mer enn bare å vinne.

- Vi har alltid sagt at hvordan vi presterer på banen har en direkte sammenheng med hvordan vi gjør det utenfor gressteppet, hvorvidt det har å gjøre med sponsorer, arbeid i lokalsamfunnet eller andre ting.

- Det har vært en del ting som har gjort at folk har uttrykt seg negativt om Liverpool, men dette er noe positivt og noe vi skal ta i mot med begge armer og bringe med oss videre.

- Vi har vist at vi kan kjempe om trofeer. På og utenfor banen ønsker vi å være så gode som vi kan være. Vi har gjort store fremskritt utenfor banen, og nå gjør vi det på banen. Så lenge dette går hånd i hånd vil klubben ha en stor fremtid.

- Hvis du vinner et trofé da vil ytterligere fremgang å være å vinne minst ett til og så ett til – men det er heller ingen som tar av. Det er en gammel klisje som manageren vil bruke om at det alltid dreier seg om neste kamp, og det vil alltid handle om neste kamp.

- Jeg snakket imidlertid med Kenny så sent som tirsdag, og jeg tror ikke det er noen tvil om at han følte det som viktig (å vinne Carling Cup) og at det var en stor dag for klubben og spillerne.

- Bare det å se gleden, følelsene, slik vi har opplevd under store finaler tidligere, var for meg det aller beste. Alle føler seg litt mer inspirert, har gitt oss litt mer tro og så lenge vi fortsetter å være på skinnene, da tror jeg vi vil fortsette å være på rett vei.