- Dalglish har fått oss til å smile

Glen Johnson gir Kenny Dalglish honnør for å ha sammensveiset spillertroppen på Anfield. Nå håper han at episoden med Evra og Suarez er historie og at man kan se fremover.

- Etter det harde arbeidet, da vi avsluttet med spilletrening, ville han delta. Alle ville være med men alle var redde for å komme nær ham, det var som «du kan ikke takle Kenny Dalglish».

Glen Johnson gliser når han tenker på at Kenny Dalglish ble ny manager og legenden ble med på 5-a-side kampene.

- Det var imidlertid godt å se, fortsetter høyrebacken til Daily Mail. – Han var en legende som spiller og er det fortsatt for de som har forbindelse med Liverpool. Han kom inn og fikk toget på skinner igjen, og hentet en glimrende trener i Steve Clarke. Treningen er skarpere og alle har fått et smil om munnen.

- Vi er en sammensveiset gjeng. Vi forsvarer oss sammen og gjør alt sammen. Vi står tett sammen både på og utenfor banen. Kenny Dalglish er god til det. Det er noe han legger vekt på og han sørger for at alle er involvert. Vi ser fram til å gå på trening.

Glen Johnson forsvarer Luis Suarez i feiden med Patrice Evra, hvor Suarez ble utestengt i åtte kamper for å ha kommet med rasistiske bemerkninger. Han håper at man nå i Liverpool kan konsentrere seg om å spille fotball.

- Folk synger hver uke at Liverpool er en rasistisk klubb. Vel, det er vi ikke. Vi har ikke hatt en hendelse som involverer rasisme som vi tror ikke er sant. Hvordan kan folk tenke slik? Folk ønsket at noe skulle skje, jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke kunne unnlatt håndhilsningen på forhånd slik man gjorde før Chelsea – QPR.

- Det er trist fordi kamper mellom Liverpool og United er kjent for stor rivalisering, harde taklinger, glimrende fotball, det man elsker ved spillet. Den dagen handlet det ikke om fotball og det var veldig trist.

- Det var godt at klubbene kom ut etterpå og sa at «vi er ferdige med det, det er historie. La oss komme oss videre».

– Det er slik det skal være. Alle burde nå starte elske å hate hverandre igjen. Av fotballmessige årsaker.