- De eldre spillerne er viktige

Brendan Rodgers mener de eldre og erfarne spillerne, spesielt Gerrard og Carragher, vil være viktige for klubben også i tiden fremover.

- Dine eldre spillere er viktige. Jeg liker å jobbe med både unge og eldre spillere, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- De eldre spillerne, spesielt Gerrard og Carragher, er livet og sjelen i denne klubben. De vil ha viktige roller i fremtiden når klubben skal ta seg fremover. De har vært viktige medlemmer av spillergruppen her i en rekke år. Jeg liker å jobbe med alle, men jeg vil ha et nært forhold til kapteinen og visekapteinen.

Steven Gerrard hadde et flott EM, og Rodgers mener det lover godt foran kommende sesong.
- Steven er en flott rollemodell for denne klubben, en herlig inspirerende spiller og selvsagt en flott kaptein, både på og utenfor banen.

- Han er kanskje ikke den som snakker høyest på banen, men kapteiner er forskjellige. Noen er mer lydhøre, men noen er bare inspirerende når det gjelder sine handlinger. Og det viser han mye av.

- Han mistet mye av forrige sesong på grunn av skader, og det var frustrerende for ham, men det betydde at han returnerte i topp fysisk tilstand mot slutten av sesongen, og han hadde et flott mesterskap. Det var flott, og det lover godt for oss denne sesongen.

Rodgers synes Jamie Carragher gjorde en god jobb som ekspert under EM.
- Ja, han var trolig en av de bedre i løpet av mesterskapet. Han har god kunnskap om spillet og er interessert, og det er en viktig faktor. Du har noen spillere som ikke er interessert i fotball.

- Fotball er deres liv, deres verden, men de er ikke interessert i det. Jamie er veldig lik meg. Han er oppe til klokken to om natten for å se tysk fotball etter allerede å ha sett fem eller seks kamper den dagen!

- Så han har stor lidenskap, og jeg kan forholde meg til slike personer. Han er en god fyr, og jeg synes han pratet meget bra da han var av gårde. Han har god kunnskap om spillet, og som ekspert representerte han seg selv og klubben meget bra.